16

Odp: KTM ECX 530 - pare pytan.

Hektorrr napisał/a:
maciek_mx napisał/a:
Hektorrr napisał/a:

A moze mi ktos napisac co to znaczy ze motor jest odblokowany ? :) bo na niektorych ogloszeniach wlasnie tak jest napisane.

jezeli nie wiesz co znaczy odblokowany to cofnij się do jazdy na skuterach, pojęcia nie masz o sprzętach i cenach jakie są na rynku

Rozumiem ze sie obraziles na to ze napisalem ze cena z kosmosu, ale to nie powod do tego aby mnie obrazac, co do odblokowania mniej wiecej kojarze o co chodzi chcialem tylko aby ktos napisal dokladnie i naprowadzil mnie na to czy dobrze mysle o co chodzi.
Co do znajomosci jesli chodzi o ceny wez sobie kalkulator i sprawdz za ile wyjdze nowy motor ze sklepu z rocznika 2010 na pelna fakture z POLSKIEGO SALONU po odliczeniu vatu i podatkow a pozniej obrazaj ludzi. Moge Ci to obliczyc ale nie chce Ci juz wstydu robic.

oblicz bo nie potrafię :]
nie wszyscy potrzebują faktury, a jak sie już tak bardzo interesujesz motocyklami z "polskich salonów" to powinieneś wiedzieć że są poblokowane maszyny, pytając co znaczy "odblokowany"  jest po prostu smieszne

pozdro

17 Ostatnio edytowany przez Hektorrr (2011-06-05 22:23:55)

maciek_mx napisał/a:
Hektorrr napisał/a:
maciek_mx napisał/a:

jezeli nie wiesz co znaczy odblokowany to cofnij się do jazdy na skuterach, pojęcia nie masz o sprzętach i cenach jakie są na rynku

Rozumiem ze sie obraziles na to ze napisalem ze cena z kosmosu, ale to nie powod do tego aby mnie obrazac, co do odblokowania mniej wiecej kojarze o co chodzi chcialem tylko aby ktos napisal dokladnie i naprowadzil mnie na to czy dobrze mysle o co chodzi.
Co do znajomosci jesli chodzi o ceny wez sobie kalkulator i sprawdz za ile wyjdze nowy motor ze sklepu z rocznika 2010 na pelna fakture z POLSKIEGO SALONU po odliczeniu vatu i podatkow a pozniej obrazaj ludzi. Moge Ci to obliczyc ale nie chce Ci juz wstydu robic.

nie wszyscy potrzebują faktury, a jak sie już tak bardzo interesujesz motocyklami z "polskich salonów" to powinieneś wiedzieć że są poblokowane maszyny, pytając co znaczy "odblokowany"  jest po prostu smieszne

pozdro

maciek_mx napisał/a:
Hektorrr napisał/a:
maciek_mx napisał/a:

pozdro

ok zatem, moto z 2010 roku z Polskiego salonu NOWE Z FAKTURA mozesz miec za okolo 30-31 K a nawet czasami taniej
odejmujac vat to okolo 25 K jesli dalej nie rozumiesz tego ze Twoja cena jest z kosmosu (juz pomijam nawet to ze moto nie jest z Polskiego salonu i uzywany) to juz Twoj problem. A co do odblokowania tyle to ja tez o tym wiedzialem chodzilo mi wlasnie o rozwiniecie tego tematu pod katem jak wyglada wtedy zakres dolu i ilosc km po odblokowaniu.

18 Ostatnio edytowany przez cross (2011-06-05 23:31:55)

zablokowanym sie praktycznie nie da jeździć ... blokady to katalizator w wydechu, dysza gaźnika , iglica, zweżka w filtrze powietrza , sruba ograniczajaca ruch przepustnicy i magiczne wezyki od cylindra wychodzace (nie pamietam co to było )

plus ogromna zmiana to moduł sxs570

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

19

cross napisał/a:

zablokowanym sie praktycznie nie da jeździć ... blokady to katalizator w wydechu, dysza gaźnika , iglica, zweżka w filtrze powietrza , sruba ograniczajaca ruch przepustnicy i magiczne wezyki od cylindra wychodzace (nie pamietam co to było )

plus ogromna zmiana to moduł sxs570

Wielkie dzieki o to mi wlasnie chodzilo.
Czy jesli kupie zablokowany i go ''odblokuje'' to:

1. Strace gwarancje (jesli bedzie jeszcze oczywiscie) ?
2. Jaki jest koszt odblokowania ?
3. Jest to bezpowrotne do pierwotnego stanu ?
4. Jaki jest usredniony koszt odblokowania ?
5. O ile koni sie zwieksza moc?
6. Jak ze spalaniem wtedy?

20 Ostatnio edytowany przez cross (2011-06-06 00:00:06)

raem z motocyklem dostajesz caly kit do odblokowania i nie tracisz gwarancji

i smiesza mnie pytania o konie ... zablokowany jedzie na poziomie 125tki w 4t :)

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

21

cross napisał/a:

i smiesza mnie pytania o konie ... zablokowany jedzie na poziomie 125tki w 4t :)

cross napisał/a:

ok wielkie dzieki.