Odp: KTM ECX 530 - pare pytan.
maciek_mx napisał/a:Hektorrr napisał/a:A moze mi ktos napisac co to znaczy ze motor jest odblokowany ? :) bo na niektorych ogloszeniach wlasnie tak jest napisane.
jezeli nie wiesz co znaczy odblokowany to cofnij się do jazdy na skuterach, pojęcia nie masz o sprzętach i cenach jakie są na rynku
Rozumiem ze sie obraziles na to ze napisalem ze cena z kosmosu, ale to nie powod do tego aby mnie obrazac, co do odblokowania mniej wiecej kojarze o co chodzi chcialem tylko aby ktos napisal dokladnie i naprowadzil mnie na to czy dobrze mysle o co chodzi.
Co do znajomosci jesli chodzi o ceny wez sobie kalkulator i sprawdz za ile wyjdze nowy motor ze sklepu z rocznika 2010 na pelna fakture z POLSKIEGO SALONU po odliczeniu vatu i podatkow a pozniej obrazaj ludzi. Moge Ci to obliczyc ale nie chce Ci juz wstydu robic.
oblicz bo nie potrafię :]
nie wszyscy potrzebują faktury, a jak sie już tak bardzo interesujesz motocyklami z "polskich salonów" to powinieneś wiedzieć że są poblokowane maszyny, pytając co znaczy "odblokowany" jest po prostu smieszne
pozdro