Odp: Supermotowy Terror Warszawy
to ja czekam na jakies niusy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 223 224 225 226 227 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
to ja czekam na jakies niusy
Ja właśnie wróciłem, moto wystawione, ochraniacze kupione :)
To jak jedziemy? 14 Bankowy ?
Ołkej! Będę
Tylko ja na wszelki wypadek będę miał kąpielówki na d...e
Ja spróbuje coś wydłubać z mojego starego wypalonego wydechu... obetnę i zrobię krótkiego "wyciora"
Ale jeśli wy się wybieracie nad Zegrze... to cienko to widzę i nie wiem czy nam się uda razem spyknąć hm... :(
Nad Zegrze to raczej nie, jakby co to moj numer 506 565 764
Ale że tak się zapytam... rozumiem że jest was tylko dwóch hm... :) Mam, mam Kwiatek twój nr. ;)
Będzie nas jak na razie 3
Skąd Sebku masz mój numer? :D Tak czy siak, weź się w garść i rusz dupę :)
To moze i ja sie uruchomie :D
Ide skladac moto do kupy tzn zakladac tylna gume, BNede sie krecil w okolicach zegrza
co wy z tym zegrzem ?
Ja własnie wróciłem - KTM mi gaśnie w losowych momentach i pod samym garażem przebiłem koło :]
Skąd Kwiatek wróciłeś, gdzie byliście ? melduj wszystko ;)
A ja zrobiłem puszkę tak jak mówiłem ale dźwięk tego mojego "wyciora" upierdala łeb przy samej dupie :|
Wychodzę na Duka pokręcić się po mieście.
P.s. Jeśli chcesz na jutro zrobić gumę to OSTRY DYŻUR WULKANIZACYJNY 24h jest na Skrze. :D
A posiedzieliśmy nad Zegrzem (nic nie pokręciłem?), pokręciliśmy się po szuterkach i wróciliśmy. Opone to chyba po weekendzie zrobie bo wydaje mi się, że to nie przebicie a wentyl się urwał o.O także nowa dyntka będzie mi potrzebna
Czekaliśmy w Wieliszewie na plaży na Radzia, ale nie dojechał, więc pokręciliśmy się trochę, głównie po asfalcie i miejscowo szutry nad wkrą.
Kwiatek współczuję Ci z tym kapciem, nie dość że zaczęły się jakieś problemy, to jeszcze na koniec to. Pocieszeniem jest fakt że pod garażem a nie gdzieś wpizdu.
Strony Poprzednia 1 … 223 224 225 226 227 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.104 sekund, wykonano 44 zapytań