Temat: ZAGINĄŁ LAPTAIMER NAGRODA 400 zł !!!
Witam wszystkich zaginął nam laptaimer na piątkowych treningach przed pierwszą rundą w Gostyniu nagroda 400zł !!! w pomocy odzyskaniu laptaimera firmy GET MD60 tel : 601-83-43-98 Marek :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » ZAGINĄŁ LAPTAIMER NAGRODA 400 zł !!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam wszystkich zaginął nam laptaimer na piątkowych treningach przed pierwszą rundą w Gostyniu nagroda 400zł !!! w pomocy odzyskaniu laptaimera firmy GET MD60 tel : 601-83-43-98 Marek :)
Widze Twardy211, że troche sie biłeś z myslami (2 tyg) czy w przypadku tak niskocennych przedmiotów w ogóle pisać na forum ;)
Widze Twardy211, że troche sie biłeś z myslami (2 tyg) czy w przypadku tak niskocennych przedmiotów w ogóle pisać na forum ;)
Nooo ;P już i tak dzisiaj dokonałem zakupu nowego u Damiana w Dynotechu ale jak się znajdzie to będzie na przyszłość ;P
jak nie jadę w zawodach to se przynajmniej czasy porównam z Mistrzami ;P
Crazy_Russian napisał/a:Widze Twardy211, że troche sie biłeś z myslami (2 tyg) czy w przypadku tak niskocennych przedmiotów w ogóle pisać na forum ;)
Nooo ;P już i tak dzisiaj dokonałem zakupu nowego u Damiana w Dynotechu ale jak się znajdzie to będzie na przyszłość ;P
jak nie jadę w zawodach to se przynajmniej czasy porównam z Mistrzami ;P
no własnie Twardy czemu odpuściłeś MP w tym roku? z Tobą i Patrykiem napewno byłoby ciekawiej :)
twardy211 napisał/a:Crazy_Russian napisał/a:Widze Twardy211, że troche sie biłeś z myslami (2 tyg) czy w przypadku tak niskocennych przedmiotów w ogóle pisać na forum ;)
jak nie jadę w zawodach to se przynajmniej czasy porównam z Mistrzami ;Pno własnie Twardy czemu odpuściłeś MP w tym roku? z Tobą i Patrykiem napewno byłoby ciekawiej :)
No było by napewno dużo ciekawiej bo jak w Gostyniu na ławce siedziałem to aż mnie skręcało żeby usiodłać rumaka i wystartować ;P tym bardziej że taka niska frekfencja w mistrzostwach , zawsze by szansa na pudło była ;P sie wyrychliłem i obiecałem żonie że w tym roku odpuszczam zawody , bo sie martwi o moje zdrowie :( a umowy złamać nie mogę :)
a co do Patryka rozwalił kolano i czeka na zabieg, pózniej rehabilitacja i planuje wrócic jak wszystko będzie ok :)
a narazie w miedzy czasie dopingujemy Piotrka #86 i się dobrze bawimy na zawodach i przed ;P
umowa z żoną świeta rzecz :)
no nic liczę że jeszcze pofruwasz w MP a Patryk sie wykuruje :)
do zoba jutro :)
umowa z żoną świeta rzecz :)
no nic liczę że jeszcze pofruwasz w MP a Patryk sie wykuruje :)do zoba jutro :)
Ja tez mam taka nadzieje ;p dobrze ze przynajmniej moge se na treningach pojezdzic ;) Pozdro do jutra :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » ZAGINĄŁ LAPTAIMER NAGRODA 400 zł !!!
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 79 zapytań