1 Ostatnio edytowany przez twardy211 (2011-06-03 14:00:52)

Temat: ZAGINĄŁ LAPTAIMER NAGRODA 400 zł !!!

Witam wszystkich zaginął nam laptaimer na piątkowych treningach przed pierwszą rundą w Gostyniu nagroda 400zł !!! w pomocy odzyskaniu laptaimera firmy GET MD60 tel : 601-83-43-98 Marek :)

# 61

2

Odp: ZAGINĄŁ LAPTAIMER NAGRODA 400 zł !!!

Widze Twardy211, że troche sie biłeś z myslami (2 tyg) czy w przypadku tak niskocennych przedmiotów w ogóle pisać na forum ;)

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

3

Crazy_Russian napisał/a:

Widze Twardy211, że troche sie biłeś z myslami (2 tyg) czy w przypadku tak niskocennych przedmiotów w ogóle pisać na forum ;)

Nooo ;P już i tak dzisiaj dokonałem zakupu nowego u Damiana w Dynotechu ale jak się znajdzie to będzie na przyszłość ;P
jak nie jadę w zawodach to se przynajmniej czasy porównam z Mistrzami ;P

# 61

4

twardy211 napisał/a:
Crazy_Russian napisał/a:

Nooo ;P już i tak dzisiaj dokonałem zakupu nowego u Damiana w Dynotechu ale jak się znajdzie to będzie na przyszłość ;P

no własnie Twardy czemu odpuściłeś MP w tym roku? z Tobą i Patrykiem napewno byłoby ciekawiej  :)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

5

Franz napisał/a:
twardy211 napisał/a:
Crazy_Russian napisał/a:

no własnie Twardy czemu odpuściłeś MP w tym roku? z Tobą i Patrykiem napewno byłoby ciekawiej  :)

No było by napewno dużo ciekawiej bo jak w Gostyniu na ławce siedziałem to aż mnie skręcało żeby usiodłać rumaka i wystartować ;P tym bardziej że taka niska frekfencja w mistrzostwach , zawsze by szansa na pudło była ;P sie wyrychliłem i obiecałem żonie że w tym roku odpuszczam zawody , bo sie martwi o moje zdrowie :( a umowy złamać nie mogę :)
a co do Patryka rozwalił kolano i czeka na zabieg, pózniej rehabilitacja i planuje wrócic jak wszystko będzie ok :)
a narazie w miedzy czasie dopingujemy Piotrka #86 i się dobrze bawimy na zawodach i przed ;P

# 61

6

umowa z żoną świeta rzecz  :)
no nic liczę że jeszcze pofruwasz w MP a Patryk sie wykuruje  :)

do zoba jutro  :)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

7

Franz napisał/a:

umowa z żoną świeta rzecz  :)
no nic liczę że jeszcze pofruwasz w MP a Patryk sie wykuruje  :)

do zoba jutro  :)

Ja tez mam taka nadzieje ;p dobrze ze przynajmniej moge se na treningach pojezdzic ;) Pozdro do jutra :)

# 61