Odp: Jak z mocą??
Nie, ale po czymś muszą wnioskować że ma tyle, lub tyle.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jak z mocą??
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie, ale po czymś muszą wnioskować że ma tyle, lub tyle.
jak chcą sprzedawać to muszą spełniać normy
no tylko po czym hahaha
Czyli moc dopuszczalna do A1 tak? Skutery sprzedają i otwarcie piszą że np jest full racing i ma 15KM a może mieć 4,5 czy ile tam ustawa przewiduje.
Czyli coś czuje, że się nie dowiem w końcu jak z tą mocą jest. Przy tak małych pojemnościach warto łapać każde konie.
no 125 w 2t ma tam te od 30 do może 35 koni i nie ma co przyżywać , nie konie nie pieniądze a człowiek sie liczy
Człowiek motoru nie przyspieszy, tym bardziej człowiek bez pieniędzy :)
masz racje 1/4 mili myśle , że to jest twoje przeznaczenie z takim podejsciem
Oj kolego, nie, nie podobają mi się ćwiartki, wiadomo że to umiejętność jazdy na torze może ma znaczenie przy 40 koniach i 30 np ale po mieście myślę, że nie jest to tak ważne, i jednak moc bierze górę .
chyba na prostej , nie na miescie :)
Ale powiedz mi, gdzie umiejętności z toru wykorzystasz w mieście..? bo ja nie bardzo wiem, jazda w mieście jest prosta i trywialna, polegająca na odkręceniu manetki i uważaniu na innych, bo nie mów mi że pojeździsz tak jak na torze, w mieście liczy się moc na torze umiejętności takie jest moje zdanie, ale pewnie się z nim nie zgodzisz
masz racje nie zgodze sie i nawet to wyśemieje hahahahahahahaha
czyli tak na torze umiejętnoście , a na miasto tylko konie mechaniczne i nikt nie ma sznas tak :D juz Cie lubie hahaha
nie łap mnie za słówka umiejętności wiadomo to podstawa, ale na pewno umiejętności z toru nie przydadzą Ci się w zbyt dużej mierze na mieście
Stawiam krate bro , siadasz na byle jakie moto i ścigasz sie z kimś z toru z czołówki . On ma swoje moto i swoje umiejętności , a Ty dwa razy mocniejszy silnik i ruszacie w miasto a ja wogóle o swoją krate piwa sie nie martwie .
Wiśna masz typową "plastikową " mentalność , ale może jeszcze coś sie na z tobą da zrobić pod warunkiem , że chcesz sie leczyć i przyjmiesz do zrozumienia , że jesteś anonimowym plastikiem . :D zgadasz sie ?
Czyli uważasz że umiejętności panowania nad sprzętem które wykorzystuje/zdobywa się na torze na mieście na nic się nie zdadzą? Uzasadnij czemu.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jak z mocą??
Wygenerowano w 0.063 sekund, wykonano 66 zapytań