Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Zlitujcie sie ludzie !!! Polatajcie z Sebkiem bo w depresje wpadnie , czy ja naprawde musze zrobić te 140 km , żeby stolica nie zapomniała co to supermoto ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 81 82 83 84 85 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zlitujcie sie ludzie !!! Polatajcie z Sebkiem bo w depresje wpadnie , czy ja naprawde musze zrobić te 140 km , żeby stolica nie zapomniała co to supermoto ?
ja mam zamiar odwiedzić nomen omen z Jakubkiem Radka na jego łomiankowych włościach co mi po jeździe po lesie jak hopek nie ma :] poza tym jedank w lasach itp nie ma band więc nie wiem czy się nabiera odpowiednich nawyków, ale to tylko moje skromne zdanie :)
Na bemowie przecież jakieś dwie bandy są , widziałem na filmie , walnąć jeszcze jakąć hope i co...
no właśnie o tym mowie są a w lasach nie ma
ja mam zamiar odwiedzić nomen omen z Jakubkiem Radka na jego łomiankowych włościach co mi po jeździe po lesie jak hopek nie ma :] poza tym jedank w lasach itp nie ma band więc nie wiem czy się nabiera odpowiednich nawyków, ale to tylko moje skromne zdanie :)
Daniel nie chcę być niemiły :) ja do Ciebie z sercem na dłoni a Ty się wypinasz. ok ;)
Po kiego Ci bandy i hopy jak Ty sobie rady w piasku nie dajesz, przecież tam się wywracałeś. :lol: zaliczyć upadek na bandzie czy hopie to żadna ujma na honorze ale w piasku :D
Oj Daniel, Daniel ty już się nigdy nie zmienisz :|
P.s. Masz racje to tylko TWOJE skromne zdanie.
ja nie dziewczyna żebym się wypinał heh:P
no to trzeba było przejść tam gdzie były bandy i hopy to byś zobaczył czy w tamtym miejscu się wywracałem ale dobra nie odbiegajmy od tematu, chcesz to odpalaj CRF to poganiamy się na bemowie :) nie to nie ja się może na jakiś las i skuszę po poznaniu będę miał dlugo wolne
może zrobicie kiedyś ten trening w niedziele co ? może i Sebastian by wpadł :P
tylko poczekamy na Bartoliniego samemu nie chce mi sie jechać
Właśnie sprawdziłem zapis z gopro i klasycznie nagrałem jak zwykle tylko swoje nogi (kozak!) ;-)
To se Daniel pogadaliśmy... hehe jak zwykle zresztą :D ale przynajmniej poznałem twoje "skromne zdanie" :lol:
Właśnie sprawdziłem zapis z gopro i klasycznie nagrałem jak zwykle tylko swoje nogi (kozak!) ;-)
Mówiłem Ci, że jest nisko. od dzioba do kierownicy;)
p.s. u mnie wyszło podobnie.
Za to nagrania z tych szelek to rewelacja!
widać licznik, ręce i cąły tor.
jak w rollercasterze
dokładnie jak zwykle ale nie bądź złośliwy.
Przez chwile zapomniałem i byłem miły ale to tylko chwile trwało... w pierwszym poście ;)
no właśnie jakoś podejrzanie miły haha dobra miło przynajmniej że wpadłeś ;]
zaglądam a tu wszystko w normie :)
- Bartek obiecuje ze wpadnie na trening (trzymam za słowo) :)
- Jakubek tradycyjnie woli nagrywać zegary w swojej Apie niz trase
- Sebek z Danielem wymieniają uprzejmości
Panowie, zachecam ponownie do weekendowego treningu popartego zimnym piwem, wszystko zrobi sie prostrze :)
poprawka Jakub dziś DRZ szpanował :)
Strony Poprzednia 1 … 81 82 83 84 85 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.088 sekund, wykonano 56 zapytań