Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
pierwsze koty za ploty, ja oczywiscie mowilem z 17 razy wszytko tym paniom, ale sami wiecie jak to jest, powodzenia, da sie wystarczy troche cierpliwosci :)
s
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 80 81 82 83 84 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
pierwsze koty za ploty, ja oczywiscie mowilem z 17 razy wszytko tym paniom, ale sami wiecie jak to jest, powodzenia, da sie wystarczy troche cierpliwosci :)
s
@Sabathius: czy jest szansa tak jak wspominales wczesniej, ze odbierzesz legitki tym, ktorzy wplacili? Ja strzelilem przelew, niby tez da rade.
pozdr.
Sosen
ta, w czwartek przed treningiem pojade i jezeli jakies beda to odbiore, sosen, ale lepiej zadzwon i sie dowiedz czy dostali kase itd
Już sie wszystkiego dowiedziałem.
Dla osób, które opłacały składkę przelewem polecam wysłać potwierdzenie przelewu mailem do Pani z sekretariatu tak żeby Sabathius mógł to dzisiaj odebrać. Bez tego Pani czeka na potw. z działu księgowości do którego to spływa po kilku dniach dopiero.
Ja już swoje i kumpla wysłałem i legitka powinna być gotowa do odbioru.
Pozdr.
Sosen
Przepraszam, że pisze dwa posty pod sobą, jak ktoś sie nadpisze to można wrzucić do powyższego.
Pytanko: dzisiaj zapowiadają przelotne opady. Czy mimo to będzie trening? Jak to jest w gorszą pogodę?
Jak bedzie padalo tak ze asfalt bedzie caly mokry i nie da sie jezdzic to odwolujemy trening. Nie chce ryzykować połamań jakiegoś narwańca, ale new.meteo.pl pokazuje ze bedzie ladnie.
Pogoda będzie spox, tak więc do 18-tej
Spox?
Póki co to ja nie mogę się ruszać w samych bokserkach, jak założę skórzane kombi to chyba nie będzie lepiej ;)
dzięki Sabathius było męcząco i pozytywnie mimo mojego glebowania co chwile heeh :)
aha no i nie zamulaj tylko jedź znami na poznania musimy mieć z Franzem wsparcie na widowni które porywa nawet Dragille ;]
Byłem krótko ale wylachałem sie na cały tydzień :D
Profi polatane!
jak zawsze pozytywnie zmęczony...
tym razem obyło się bez gleby wiec pewnie za lajtowo latane :D :D
dzieki Sabathius!
no zazdroszcze, zazdroszcze ale składałem repa na Poznań ... nie dałem rady zawitać...
Sabathius miejscówka w busie czeka :)
Byłem krótko ale wylachałem sie na cały tydzień :D
No właśnie Jakub i to jest to o czym mówiłem... nie ma z kim latać. :(
A przecież latanie poza treningami nie musi się odbywać wyłącznie po centrum... są lasy, piękne tereny... latając w ten sposób nabiera się nawyków.. oswaja z tym co widzę że przeraża większość... TEREN ;) hihi
Daniel jak będziesz chciał ostro polatać po lasach i w terenie... numer mam ten sam ;) gwarantuje że przestaniesz się wywracać :D
Strony Poprzednia 1 … 80 81 82 83 84 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 53 zapytań