Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Ktoś chętny koło 22 dziś śmignąć parę kółek?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 221 222 223 224 225 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ktoś chętny koło 22 dziś śmignąć parę kółek?
Troche mokro
No właśnie nie wiadoma pogoda :/
Jutro ktoś, coś?
Tiaa jasne ;)
Maksymalna liczba to 10 motocykli... większą liczbę chętnych to już kłopot bo trzeba się ubiegać o pozwolone na przejazd w kolumnie przez miasto.
Więc śpieszcie się ze zgłoszeniami ;)
Ale może też być tak że... wszyscy się wyjeździli za cały tydzień na wczorajszym treningu :lol:
Ja Wam tylko powiem że moto zatankowane, łańcuch nasmarowany, olej uzupełniony, tylko felg nie zdążyłem wypolerować ;).
Jednym zdaniem Gotowy do weekendu, do jakiegoś wypadu za miasto z kolegami !!!!!!!!
Tiaa jasne... z kolegami, z kolegami. A ten cudowny weekend się skończy na "obowiązkowym" obiadku u teściów ;)
A i jeszcze jedno... nie chcę słuchać pierdolenia i jakiś docinków gdy wystawię na allegro moją CRFe :mad:
aaaaa mam cie, wiem o co Ci biega. Tobie chodzi o to że jak się zgłoszą chętni to będziesz musiał z nimi polatać, tylko czekasz aż nikt się nie zgłosi, by móc w spokoju poklikać ;).
a tak na poważnie to może wypadzik za miasto nad wodę może okolice zalewu i Wieliszewa. Może bym jajka zmoczył :)
hm... nie wiem Bartek o co chodzi ale się ciesze że Ty wiesz o co chodzi, bo ja nic nie skumałem więc nie wiem o co chodzi..
być może to kwestia temperatur... bo w mym dupowozie klimy niet :)
Ja też zatankowany pod korek, olej dolany i lancuch polany hipolem ;D moge jezdzic!
no to już jest nas trzech
Nie no jak coś to ja zabieram duka.
Oczywiście teren wtedy odpada ale teren trenujecie pod okiem Daniela ;) z naciskiem na profile i hopy. :lol: bo cała reszta to dziecinada... kopny piasek phiiii ;)
Jak byś wziął CRF to może myśmy skoczyli podobną trasą jak ja, kwiatek, majki i beret, czyli trochę terenu i asfaltu większość wzdłuż akwenów wodnych, tak żeby Ci pokazać że warto mieć CRF!!!!!!!!!!!!!
piasek:
[url]http://www.zumi.pl/,,,20.7733472,52.2724496,3,4,namapie.html?userMapPointText=tor+w+piachach&userMapPointX=20.769008&userMapPointY=52.274464[/url]
bardzo duzo piasku :
[url]http://www.zumi.pl/,,,20.6334032,52.3978528,3,5,namapie.html?userMapPointText=bardzo+du%BFo+piasku&userMapPointX=20.620448&userMapPointY=52.40544[/url]
Strony Poprzednia 1 … 221 222 223 224 225 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.099 sekund, wykonano 45 zapytań