Odp: II Runda PP i MP Poznań
Ma ktoś jakieś zdjęcie jak wygląda park maszyn w poznaniu ? Bo ja mam plan tam się rozbić na noc i czy jest ładny asfalt tak jak w gostyniu czy jak?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II Runda PP i MP Poznań
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ma ktoś jakieś zdjęcie jak wygląda park maszyn w poznaniu ? Bo ja mam plan tam się rozbić na noc i czy jest ładny asfalt tak jak w gostyniu czy jak?
Trening sobotni powinien być z darmo ( od 8-16 ) ponieważ AW wzięło dofinansowanie z miasta na SM i Skutery a na 99% skuterów nie będzie żeby nie płacić kary za odwołanie zawodów tor ma być czynny i obsadzony jak w zawodach ( wszystkie osoby funkcyjne i zabezpieczenie )
A tak poza tematem ten weekend w Poznaniu są dni za połowę kasy - hotele,muzea ,koncerty ,czy ma ktoś z forum jakieś wejścia w dziale promocji
miasta żeby przemycić info o zawodach ( z AW nawet szkoda czasu i nerwów )
Kurcze już mają alibi GKSM odwołało zawody i nie muszą siedzieć od rana i udawać ze czekają na skutery
Trening oficjalnie od 14 -17 na stronie AW Poznań
Racja lepiej się wbić do jakiegoś hotelu za pół ceny [url]http://www.polceny.otowakacje.pl[/url]/ :-) Temat warty do ogarnięcia biorąc pod uwagę że ceny za normalny hotel to 85zł / 2 osoby.
Maniek widziałes moze ten odcinek terenowy???piach??? twarda glina????
Odcinka nie widzialem jak jest skonfigurowany ponieważ w poniedziałek jeszcze nic nie było ustawione. Na dzień dzisiejszy 100% stara twarda trawa. Pod trawą znajduje się pył nie jest to nawet piasek. Nie wiem jak to będzie wyglądało po 3h treningu i kwalifikacjach można tylko domyślać się że będzie to jedna wielka kuweta........
to pewnie bedzie szmatowato
powiedzcie tą kartę zgłoszeniową trzeba wysłać na ten ich adres i wpisowe przelać na konto, czy będzie można to wszystko oddać w sobotę lub w niedziele??
i wlasnie tego nie znoszę !!
uuu to dupa...
bedzie jak w Koszalinie w zeszłym roku...
Krótko mówiąc będzie jak zwykle :)
Trening sobotni powinien być z darmo ( od 8-16 ) ...
Kurcze już mają alibi GKSM odwołało zawody i nie muszą siedzieć od rana i udawać ze czekają na skuteryTrening oficjalnie od 14 -17 na stronie AW Poznań
Rozumiem, że 8-16 jednak nie wchodzi w gre i zostaje wstepnie (a moze juz na pewno?) 14-17, tak?
Czy ktos znalazl jakas ciekawa alternatywe noclegu z pol ceny w stosunku do hotelorange (gdzie sie zabukowałem)?
Crazy: Najbliższa opcja tańsza to campanille. Spałem tam dwa lata temu. W orange za pokój 2osobowy ze śniadaniem wychodzi 190zł. W campanille 85+15+35 (jedna lub dwie osoby).
[url]http://www.polceny.otowakacje.pl/poznan-hotel-campanille-poznan-za-pol-ceny-id212742[/url]
Dzwoniłem dzisiaj do AW. Trening jest w sobote od 14-17 !!! :)
płatne- bezpłatne ?? mam nadzieję, że ta druga opcja :)
z tego co wcześniej wyczytałem to chyba płatne 75-100pln...
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II Runda PP i MP Poznań
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 66 zapytań