121

Odp: II Runda PP i MP Poznań

Ma ktoś jakieś zdjęcie jak wygląda park maszyn w poznaniu ? Bo ja mam plan tam się rozbić na noc i czy jest ładny asfalt tak jak w gostyniu czy jak?

122 Ostatnio edytowany przez raf-24 (2011-05-31 23:05:39)

Trening sobotni powinien być z darmo ( od 8-16 ) ponieważ AW wzięło dofinansowanie z miasta na SM i Skutery a na 99% skuterów nie  będzie żeby nie płacić kary za odwołanie zawodów  tor ma być czynny i obsadzony jak w zawodach ( wszystkie osoby funkcyjne i zabezpieczenie )

A tak poza tematem  ten weekend w Poznaniu są dni za połowę kasy - hotele,muzea ,koncerty ,czy ma ktoś z forum jakieś wejścia w dziale promocji

miasta  żeby przemycić info o zawodach (  z AW nawet szkoda czasu i nerwów )

Kurcze już mają alibi GKSM odwołało zawody  i nie muszą siedzieć od rana i udawać ze czekają na skutery

Trening oficjalnie od 14 -17 na stronie AW Poznań

123

Racja lepiej się wbić do jakiegoś hotelu za pół ceny [url]http://www.polceny.otowakacje.pl[/url]/ :-) Temat warty do ogarnięcia biorąc pod uwagę że ceny za normalny hotel to 85zł / 2 osoby.

jakubek

124

Maniek widziałes moze ten odcinek terenowy???piach??? twarda glina????

125

Odcinka nie widzialem jak jest skonfigurowany ponieważ w poniedziałek jeszcze nic nie było ustawione. Na dzień dzisiejszy 100% stara twarda trawa. Pod trawą znajduje się pył nie jest to nawet piasek. Nie wiem jak to będzie wyglądało po 3h treningu i kwalifikacjach można tylko domyślać się że będzie to jedna wielka kuweta........

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

126

to pewnie bedzie szmatowato

127

powiedzcie tą kartę zgłoszeniową trzeba wysłać na ten ich adres i wpisowe przelać na konto, czy będzie można to wszystko oddać w sobotę lub w niedziele??

Aprilia SXV 450 #3

128

i wlasnie tego nie znoszę !!

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

129

uuu to dupa...
bedzie jak w Koszalinie w zeszłym roku...

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

130

Krótko mówiąc będzie jak zwykle :)

Łukasz "Dragilla" Sacha #17

131

raf-24 napisał/a:

Trening sobotni powinien być z darmo ( od 8-16 ) ...
Kurcze już mają alibi GKSM odwołało zawody  i nie muszą siedzieć od rana i udawać ze czekają na skutery

Trening oficjalnie od 14 -17 na stronie AW Poznań

Rozumiem, że 8-16 jednak nie wchodzi w gre i zostaje wstepnie (a moze juz na pewno?) 14-17, tak?
Czy ktos znalazl jakas ciekawa alternatywe noclegu z pol ceny w stosunku do hotelorange (gdzie sie zabukowałem)?

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

132

Crazy: Najbliższa opcja tańsza to campanille. Spałem tam dwa lata temu. W orange za pokój 2osobowy ze śniadaniem wychodzi 190zł. W campanille 85+15+35 (jedna lub dwie osoby).
[url]http://www.polceny.otowakacje.pl/poznan-hotel-campanille-poznan-za-pol-ceny-id212742[/url]

jakubek

133

Dzwoniłem dzisiaj do AW. Trening jest w sobote od 14-17 !!! :)

134

płatne- bezpłatne ?? mam nadzieję, że ta druga opcja :)

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

135

z tego co wcześniej wyczytałem to chyba płatne 75-100pln...

Aprilia SXV 450 #3