1

Temat: kalendarz imprez 2009

Witam was wszystkich, dzisiaj przeglądałem poraz enty kalendarz na 2009 rok i dopier dotarło do mnie, że 17.05 mój syn ma Komunie ŚW. troszeczke jestem w kropce bo to eliminuje móje starty w sezonie 2009, jestem ciwkawy ilu z was ma podobny problem, przecież jesteśmy wójkami, chrzesnymi, a troche głupio nie być na tak ważnej uroczystości, ze względu na jakieś zawody. Znowu przy starcie 50 punktów nie ma sensu w moim przypadu startować wogóle. Tak się zastanawiam czy można ten termin jakoś zmienić??
Piszcie może napiszemy jakąś petycje.
Pozdr radek 101

101

2

Odp: kalendarz imprez 2009

Łatwiej przełożyć komunię, idź do innego kościoła.

3

Odp: kalendarz imprez 2009

radek napisał/a:

Witam was wszystkich, dzisiaj przegl?da?em poraz enty kalendarz na 2009 rok i dopier dotar?o do mnie, ?e 17.05 m󪠳yn ma Komunie ?W. troszeczke jestem w kropce bo to eliminuje m󪼠starty w sezonie 2009, jestem ciwkawy ilu z was ma podobny problem, przecie? jeste?my w󪍥mi, chrzesnymi, a troche g?upio nie by栎a tak wa?nej uroczysto?ci, ze wzglꤾ na jakie? zawody. Znowu przy starcie 50 punkt󡠎ie ma sensu w moim przypadu startowa校og󏼎 Tak si꠺astanawiam czy mo?na ten termin jako? zmieni濿 Piszcie mo?e napiszemy jak?? petycje.Pozdr radek 101

Materka napisał/a:

?atwiej prze?o?y栫omuniꬠid? do innego ko?cio?a.

Chyba ma racje

Pozdrawiam

Pozdrawiam
Jacek Dembiński