Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Foty ! :)
Zdecydowana przewaga KTMów.
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Foty ! :)
Zdecydowana przewaga KTMów.
git śmiganko wczoraj było :D
Kurna Panowie... jakbyscie dluzej jezdzili to tez bym sie dolaczyl! Dopiero delikatnym wieczorkiem sterroryzowalismy z Tomkiem Podlesie, Ruda i okolice. Heh no faktycznie, cos pomaranczowo sie u mnie zrobilo pod moja nieobecnosc :P
Oby do jak najszybszego spotkania Panowie, niech grupa sie powieksza! Lepsze jaja wtedy leca.... :P
lata ktos dzis ?
jak zdołam wszystko ogarnąc to chyba chwile będę śmigał po gliwicach i bliskich okolicach
trzeba by jeszcze odwiedzić pijawki na stacji i coś nalać hehe ;]
czas na moto :) do zobaczenia gdzieś tam ktokolwiek śmiga
Polecam częsciej wchodzić i patrzeć kiedy latamy :P
Panowie zapraszam w moje okolice w weekend, będzie ktoś chętny? Góra Św. Anny - fajne winkle są, średni asfalt ale fajne widoki, potem można po Krapkowicach i Opolu polatać, pokaże wam moje miejscówki :) Kto sie pisze?
MELDUJĘ SIĘ ,ŻE POLATANE :) JA CHĘTNIE ALE BEZ PLASTIKU W PORTFELU WOLĘ SIĘ NIE WYCHYLAĆ ZA DALEKO HEHE I W SUMIE TYLKO TO MNIE TRZYMa...
Ja w tym tygodniu niestety nieosiągalny jestem :/ Za to jestem chętny na latanie w przyszły weekend (11-12)
Panowie zapraszam w moje okolice w weekend, będzie ktoś chętny? Góra Św. Anny - fajne winkle są, średni asfalt ale fajne widoki, potem można po Krapkowicach i Opolu polatać, pokaże wam moje miejscówki :) Kto sie pisze?
na dziś dzień to ja jestem na tak :D oby pogoda była
Dobra pogoda jest, latamy? ;>
wczoraj lataliśmy.
dzisiaj sam narazie latam, moze skotniol polata.
Ja dziś do kina lecę i to by było na tyle hehe :)
Na przyszły weekend są chętni ? :)
Siema Panowie.
Dajcie znać czy filmik się podoba a przede wszystkim czy wyrażacie zgodę na zmianę na publiczny. Tablice sprawdzałem - nie są widoczne, ale i tak proszę was o ponowne sprawdzenie i jakby co usuwam i poprawiam :)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=_9McBNwUQ9Y[/url]
A i jeszcze jeden dodam :D hehe
[url]http://www.youtube.com/watch?v=MrKW3XtGFR8[/url]
Oczywiście nie znam osób z tych filmów :)
Jest dobrze :) Daj na publiczny :)
A ja Tobie już płytkę z winkli nagrałem. Chciałem ci na poprzednim terrorze dać ;D
Wrzucaj, a co tam :)
mmm jak miło tego basiku posłuchać przed PC :D
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.067 sekund, wykonano 42 zapytań