Odp: Nowe SM po raz n-ty
Motocykle są do jeżenia , a nie głaskania i patrzenia jaki to jest piękny bo jeszcze nie ma żadnej ryski.
Brzoza oddawaj sprzęta na złom. Bo koledzy forumowicze z dużym doświadczeniem wiedzą lepiej.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Nowe SM po raz n-ty
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Motocykle są do jeżenia , a nie głaskania i patrzenia jaki to jest piękny bo jeszcze nie ma żadnej ryski.
Brzoza oddawaj sprzęta na złom. Bo koledzy forumowicze z dużym doświadczeniem wiedzą lepiej.
Średnio realistycznie to brzmi idealny stan, a zwłaszcza przedniego zawieszenia przy prawie 10000 przebiegu i wielokrotnego gumowania. :)Tak się składa że mój przebieg 1000 km jest wstęplowany przez autoryzowany serwis i to w sierpniu 2008 reszta 800 km to końcówka sezonu.
Idź spać lepiej.. Gadasz jakieś głupoty
[/quote]Idź spać lepiej[/quote]
Moja odpowiedź była do mańka, do tego grzeczna, jego późniejszy komentarz zresztą też.
Nie do ciebie było, więc nie wp... się
[/quote]toś sie nalatałchłopaku:)Wychodzi na to że moja LC4ka to bydle do niczego, ale ja wam jeszcze pokazę!!!!!!Zobaczycie:)[/quote]
Na DRZcie wyszło 1800, dlatego że oprócz niej w garażu stoi KTM 690 DUKE 2008 :) i na nim zrobilem w sezonie ponad 4000.
Napisałem w ofercie jak jest, nikomu nie zarzucałem "średniego realizmu".
taaaaaa - czyli jak rozpętałem II wojnę światową :)
Zwróćcie uwagę na tego czarnego i zdjęcia opon - mają jeszcze frędzle - więc przebieg realny po dokładnych oględzinach czy rama nie była prostowana :)
maniek.o - nie denerwuj się jak będę konkretnie oglądał SM to jesteś na liście jako pierwszy - mieszkam od Ciebie rzut beretem. Zanim kupie chce obejrzeć wszystkie - fajnie mieć wybór :)
Fiodor luzik.
Tomek S nie wiadomo po co sie spina. Jest już tak na forach (na supermoto.pl - i tak jest ok) , że panuje atmosfera zgryźliwości. Trzeba przymkną oczy i pisać dalej. A nie sie denerwować i przeklinać.
A szkoda bo forum jest naprawdę ciekawe. I warto tu zaglądać.
No to muszę się pochwalić - sprzedałem swojego sprzęta (SV650) więc przygodę z SM czas zacząć :) :) :) :) ol jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Normalnie jak dziecko już się nie mogę doczekać
hehe
rozumiem doskonale - ja już tydzien czekam kiedy moja Huska do mnie przyjedzie, i coś mi mówi niestety, że będe musiał poczekać jeszcze tydzień...
najdłuższe 2 tygodnie w moim życiu ;)
A pogoda coraz lepsza ! No ja dziś troszkę pojeżdziłem po mieście, jak wyjeżdzałem to słoneczko pięknie świeciło ale powrót po ciemku i w deszczu, czyli " moje ulubione" ze względu na kreci wzrok warunki.
Panowie a co powiecie na BMW G 650 Xmoto - ktoś z was miał okazję z tym sprzętem ??
A może ktoś oglądal ten konkretny egzemplarz:
http://moto.allegro.pl/item571335939_bmw_g_650_x_g650_x_supermoto_perfekcyjny.html
Masz tu testa :)
http://www.motogen.pl/laboratorium/testymotocykli/bmw-g650-xmoto-hardcore-po-bawarsku,art15.html
Supermoto z absem i inna zbedna elektroniką. Motocykl na którym każda glebe odczujesz niezwykle boleśnie, a już wszczególności budżet rodzinny :P dla mnie zakup nie mający sensu :P
Czytałem - dziadek google jako pierwszy podpowiedział. Co do części masz racje cisza na rynku zostaje BMW - jutro się dowiem jak wyglądają ceny części...
Też przeszło mi przez myśl BMW, ale szybko zapomniałem.
A czy możecie powiedzieć czemu nie ??
ABS jest ale ma magiczny guziczek ON/OFF. Po teleonie do BMW okazuje się, że części nie koszują jakiegoś strasznego majątku. Wiem, że DRZ i Xmoto to inne maszyny ale.... czemu by nie zaszaleć :)
A czy możecie powiedzieć czemu nie ??
ABS jest ale ma magiczny guziczek ON/OFF. Po teleonie do BMW okazuje się, że części nie koszują jakiegoś strasznego majątku. Wiem, że DRZ i Xmoto to inne maszyny ale.... czemu by nie zaszaleć :)
To kupuj będziesz królikiem. A może to coś dobrego w przeciwienstwie do nowych puszek BMW.
Także tegoooo... beeeemka kuipona i daje rade :) po dzisejszych objazdach jakoś nie zostawałem w tyle :)
Temat zamknięty :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Nowe SM po raz n-ty
Wygenerowano w 0.036 sekund, wykonano 71 zapytań