61 Ostatnio edytowany przez tegma (2011-05-27 14:47:16)

Odp: III Runda PP i MP Koszalin - teren konsultacje

nie no ten teren trzeba zmienić i tyle !! po pierwsze odcinek terenowy wypaczał wyniki, po drugie wbił/ złamał bark crossowi, po trzecie było tyle pyłu, że nie było nic widać na 1metr, po 4 ktoś kto tam jechał W ZAWODACH wie, że po kwlifikacjiach itd.. jest tak sypki piach ze motocykl staje i trzeba odpychać się nogami. Zatem reasumując- po hopie robimy prostą , z zakretem w prawo i bandą, szerszy najazd na odcinek terenwy i tyle na ten rok...

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

62 Ostatnio edytowany przez senso (2011-05-27 20:49:54)

twardy211 napisał/a:
ktm36213621 napisał/a:
czapeczka napisał/a:

odcinek terenowy nie jest zły
wystarczy go utwardzić i będzie gitara

Popieram, przynajmniej cos się dzieje a nie przeleciec po prostej i koniec terenu.

Panowie z numerów 11 i 86 dobrze mówą Popieram również ;P

Pany zakrętów może być 1000 i 10 km terenu na rundzie i sądzę że nikomu to niebędzie przeszkadzało, pod warunkiem że średnia prędkość na nim wyniesie choć 40kmh
Doczytajcie dokładnie post Craz'iego bo lepiej nikt tego nie ujął. Teren ma być dostosowany pod slicki i koniec.

Pisząc że nowy układ terenu przejedziesz za szybko pomyśl ile razy po nim będziesz przejeżdżał w trakcie wyścigu ( chyba więcej razy, tak ?!!! ) a ile większa frajda jadąc po nim większą prędkością niż 10kmh

Więc po co zbędna dyskusja, a jak chcecie dużej w terenie spędzić czasu proponuję ........... !!!
Pomyślcie zanim coś napiszecie

Pozdrawiam
Jacek Dembiński

63

dokladnie jak chce jezdzic w terenie to jezdze katem 125, sm to w wiekszosci to kartingowy a nie hadcorowa przeprawa przez wydmy w lebie

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

64

Z tego co wiem, to Jakub dzisiaj rozmawiał z Emilem i w gre wchodzą dwa warianty terenowe i dwa asfaltowe
Wariant terenowy
A) Teren z piachem jak rok temu (nie ma mozliwosci utwardzenia)
B) Teren wg propozycji-->Wejscie, hopa, prosto, banda w prawo i wyjscie

Wariant asfaltowy
1) Tak jak bylo rok temu (czyli jak prowadzi nitka toru)
2) Przejazd "pod prąd" przed wejsciem w teren. Omija się prawy szybki przed wejsciem w teren, na rzecz szykany.

Ja jestem za B2 :)
Czyli za tym, tyle że nie będzie tej drugiej hopy:

http://forum.supermoto.pl/misc.php?item=933&download=0

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

65

B2 jest najlepszym rozwiązaniem -  !!!!!!!!

Pozdrawiam
Jacek Dembiński

66

ok :)

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

67

to może się umówimy na jakiś weekend przed zawodami na testowanie tej nowej konfiguracji? ja proponuje 18-19 albo 25-26.

crisson
SM450RR

68

Panowie wyrażajcie swoje opinie i działamy z tematem bo czau nie zostało zbyt dużo. Niech każdy napisze za jaką jest opcją podsumujemy i poinformujemy szefostwo motoparku co zostało ustalone.

Ja jestem za B2.

jakubek

69

krzysiek - tor ma przejsc odbior w tym tygodniu wiec nie ma czasu na testowanie - jestem za wersja B2

70

Nie wiem czy ja nie rozumiem, czy wy nie czytacie, ale user "motopark" (emil?) napisał, że B2 nie da rady, ze względu na asfalt. To przejście na tor żeby ten kawałek przejechać pod prąd jest za wąskie i nie spełnia wymogów homologacyjnych.
Ale może coś się zmieniło ...

Łukasz "Dragilla" Sacha #17

71

dragilla: byłem wczoraj w motoparku i rozmawiałem z Emilem opcje które wypisał Crazy są aktualne i zgodne z prawdą ;-)

jakubek

72

B2  =  OK!!!!  ,(  lub cokolwiek na B ....... , byle nie  A)

73

B2 i będzie super

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

74

[url]http://www.youtube.com/watch?v=n0JaVk5PX_s&feature=youtu.be[/url]
Niemcy ogarniaja Miedzynarodowe Mistrzostwa Niemiec z krótkim i szybkim terenem i jest OK. Ale za to jest on fajnie utwardzony.
B2

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

75

No to mamy jasność, B2, go!

Łukasz "Dragilla" Sacha #17