Odp: II Runda PP i MP Poznań
Sanitariaty są przy Dużym Depo tam gdzie były kiedyś jest punkt medyczny. Bar jest przeniesiony jakieś 20m w stronę toru.
#13 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II Runda PP i MP Poznań
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sanitariaty są przy Dużym Depo tam gdzie były kiedyś jest punkt medyczny. Bar jest przeniesiony jakieś 20m w stronę toru.
Jakby co to w Przeźmierowie czyli tam gdzie jest tor jest tyle knajp z kebabem że po prostu szał!
Nie ogarniecie ich wszystkich.
Ja jestem umówiony na obiad w niedziele u hackera na chacie także zapraszam. Czym chata bogata!
Ja jestem umówiony na obiad w niedziele u hackera na chacie także zapraszam. Czym chata bogata!
Nie musisz wszystkim o nas rozpowiadać :D
PS. i nie obiad a kolacja:P
hahaha pierwsze sympatie na forum :D
powiem jak w kabarecie : wy sie tam żencie tylko dzieci nie adoptujcie
Kolację ze sniadaniem??
Kolację ze sniadaniem??
ciekawe czy sniadanie na wynos czy w innej formie... :)
wiadomo czy będzie kontrola głosnisci wydechów, bo nie wiem czy rozbierać puche i wyciszać
Kontrola będzie na 10000% i to bardzo dokladna. W Poznaniu mają jobla na punkcie głośności. Jeżeli badannie techniczne będzie wyglądalo jak na wyścigach to też będzie dość dokladne.
I jak stwierdzą ile obrotów mam :) zresztą miałem z killerem tylko 90 dB
a ja na wolnych obrotach ponad 100dB :)
podłączają miernik na kabel od świecy
a ten miernik ma atest ? a Pan od mierzenia ma przeszkolenie jak to robić ? a w jakim zakresie czestotliwości mierzą? w jakiej odległości od motocykla ? czy miarka którą zmierzą tą odległość ma atest urzędu miar i wag? Czy w trakcie mierzenia panuje względna cisza a jeśli nie to czy brane są pod uwagę czynniki zewnętrzne ? Jakim mikrofonem jest robiony pomiar ? :)
To ten sam mikrofon, którego używał Jerzy Połomski na festiwalu w Sopocie w 1972 roku, więc ma atest na 100%
a ten miernik ma atest ? a Pan od mierzenia ma przeszkolenie jak to robić ? a w jakim zakresie czestotliwości mierzą? w jakiej odległości od motocykla ? czy miarka którą zmierzą tą odległość ma atest urzędu miar i wag? Czy w trakcie mierzenia panuje względna cisza a jeśli nie to czy brane są pod uwagę czynniki zewnętrzne ? Jakim mikrofonem jest robiony pomiar ? :)
jesli przeglądniesz regulamin i przypomnisz sobie to co było w gostyniu to bedziesz wiedział ze nie maja pojecia jak to zrobic :D
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II Runda PP i MP Poznań
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 66 zapytań