1 Ostatnio edytowany przez beret (2011-05-26 23:29:22)

Temat: Zaproszenie:]

http://i.imgur.com/nQ7i1.jpg

Witam szanownych kolegów i koleżanki:]

Chciałem zawiadomić o swoim ślubie, który odbędzie się 18 czerwca o godzinie 18.00 w kościele w Magdalence (pod Warszawą).
Byłoby nam bardzo miło zobaczyć Was w jak największym gronie, oczywiście obowiązkowo na motocyklach.

pozdrawiam
Beret

2

Odp: Zaproszenie:]

Kurde weź przesuń , bo 18 mam slub siostry ciotecznej , japierdykam lubie takie imprezy no aż bym wpadł , zawsze płacze po słowach co bóg połączył ... ale na pocieszenie zawsze dostaje flaszke :D

Pozdrawiam męża i żone ;)

motoslide.com

3

Mowa o tym kościele przy lesie? Byłem w zeszłym roku na obstawie u kumpla. Jak czas pozwoli to przyjadę ;)

4

tak jest, kosciol w lesie:]

5

niestety termin jest nieodwolalny:]

6

gratulacje!

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

7 Ostatnio edytowany przez Landryss25 (2011-05-27 00:38:41)

Jak dam radę to przylecę z Giersem :) Wyciągnęlibyśmy i Fikoła ale niestety pozbył się już Twojej dawnej LC4.

Gratulacje :)

8

Gratulacje ;)
Kończ przyczepkę to i ja się z wami zabiore hehe

9

Powodzenia :)

-----------------------------
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS

10

najlepszego

11

Szybkiego powrotu do zdrowia ;)

(Oczywiście również wszystkiego dobrego, gratulacje)

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

12

Będę! ;)

Gratulacje :* ;D

LC4 Supermoto - hurtownia frajdy i problemów technicznych

13

Kwiatek89 napisał/a:

Będę! ;)

Będziemy... będziemy kolego Kwiatek ;)

A odnośnie okoliczności... nie znajduje słów które by mogły Cie pocieszyć. Wiem że żadne słowa pocieszenia nie umniejszą tego co w tej chwili czujesz  :D  Powiedzenie że do wesela się zagoi... jest chyba nie na miejscu  :lol: brak mi słów :(

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

14

dukeSebo napisał/a:
Kwiatek89 napisał/a:

Będę! ;)

Będziemy... będziemy kolego Kwiatek ;)

A odnośnie okoliczności... nie znajduje słów które by mogły Cie pocieszyć. Wiem że żadne słowa pocieszenia nie umniejszą tego co w tej chwili czujesz  :D  Powiedzenie że do wesela się zagoi... jest chyba nie na miejscu  :lol: brak mi słów :(

Dobra dobra, kup mu Super Euro Gąbkę, życz szczęścia i skomciaj foteczke ;D

LC4 Supermoto - hurtownia frajdy i problemów technicznych

15

Noo życzenie szczęścia... tak, szczęścia będzie go naprawdę bardzo dużo potrzebował ;)

Beret to jaja... tak tylko straszyłem, nie bój się :) narobimy hałasu i będziesz szczęśliwy :)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR