Odp: II Runda PP i MP Poznań
Podobno koparki nie wpuszczą na tor...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II Runda PP i MP Poznań
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To trzeba przywieźć na lawecie taką mniejszą :)
a taka koparko ładowarka nie może wjechać ? przecież to normalne koła ma ... niech wyznaczą jakiegoś gośći z AW i niech doglada prac...
U nas oddają ziemię przy budowie obwodnicy,ale to ~70 km...
koło przeźmierowa też budują obwodnice. Podjadę tam dzisiaj i się dowiem.
koło przeźmierowa też budują obwodnice. Podjadę tam dzisiaj i się dowiem.
Ostatnio wiele się mówi o nielegalnej sprzedaży materiałów budowlanych z budowy autostrad i obwodnic:)
Sądzę że z tym nie będzie problemu.
maniek-rr312 napisał/a:koło przeźmierowa też budują obwodnice. Podjadę tam dzisiaj i się dowiem.
Ostatnio wiele się mówi o nielegalnej sprzedaży materiałów budowlanych z budowy autostrad i obwodnic:)
Sądzę że z tym nie będzie problemu.
Sprzedadzą tłuczeń a ekrany dźwiękochłonne dorzucą GRATIS.
Powiedzcie jak wyglądała frekwencja na Poznańskiej rundzie 2 lata temu? Chodzi mi o PP.
Dwa lata temu to były inne czasy więc nie można porównywać. Ja trzymam kciuki żeby PP było napchane po sam zawór ;-)
Dwa lata temu to były inne czasy więc nie można porównywać. Ja trzymam kciuki żeby PP było napchane po sam zawór ;-)
hehe dokładnie, 32 chłopa na starcie i łoimy, łoimy do odcinki :)
To propozycja AW którą musi zaakceptować ( dopiero w poniedziałek PZM )
Drugą części toru zeskanuję później ( bez zmian - asfalt )
Ziemia pod trawą to zbrylona mąka - tak że nie ruszamy - tylko spróbujemy zrobić ciężarówką koleiny , nasypać przed hopą bandę
Skoków ala MX to się nie spodziewajcie bo przyciąganie ziemskie i czas spłaszczył te hopy niemiłosiernie .
[url]http://w691.wrzuta.pl/plik/7lwf9tMEZlK/skanowanie0001[/url]
Panowie takie pytanie z innej beczki. Jeśli będzie trening w sobote, to jest możliwość nocowania na torze ? wiecie jeśli ktoś ma kamping czy busa. Pytam bo będę tam pierwszy raz,a planuje tam przenocować.
tak można nocować na torze.
Jakaś opłata? Jak zaplecze sanitarne?
Zaplecze sanitarne jest ale w innej części toru. Zadzwoń jutro najlepiej do AW i spytaj czy będzie udostępnione. Jak na moje powinno wszystko być.
Maniek-przynajmniej dwa lata temu, sanitariaty i prysznice, a nawet bar były przy gokartowym. Nie sadze, aby je zniszczyli albo przenosili.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II Runda PP i MP Poznań
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 71 zapytań