Odp: III Runda PP i MP Koszalin - teren konsultacje
ja popieram fidu10. ta wersja jest najlepsza.
SM450RR
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » III Runda PP i MP Koszalin - teren konsultacje
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja popieram fidu10. ta wersja jest najlepsza.
crisson, ale fidu poparl 2 :) zdecydujmy sie na cos bo niebawem ma byc odbior...
I propozycja nr2. Bardziej świeża i wydłużająca naszą jazdę :-) W sekcji asfaltowej kwestia ułożenia opon.
Ja jestem za tym. Moze niekoniecznie tak bym kwadratowo bral zakrety, ale reszta OK ;)
Prostując teren i robiąc go szybkim skracamy znacznie czas przejazdu. Proponuję żeby ogarnąć którąś wersję z pętlami na asfalcie. Jutro podjadę do moto-parku i zobaczymy co da się uzgodnić :-)
Ja jestem za opcją Tegmy.
Prostując teren i robiąc go szybkim skracamy znacznie czas przejazdu. Proponuję żeby ogarnąć którąś wersję z pętlami na asfalcie. Jutro podjadę do moto-parku i zobaczymy co da się uzgodnić :-)
Kuba gadaj tak żeby tylko ominąć tą piaskownicę w dole po sekwencji prawy-lewy za hopą
Nie wiem tylko czy nie ma przepisu że mijający się tor musi być w jakiejś odległości od siebie.
jakub napisał/a:Prostując teren i robiąc go szybkim skracamy znacznie czas przejazdu. Proponuję żeby ogarnąć którąś wersję z pętlami na asfalcie. Jutro podjadę do moto-parku i zobaczymy co da się uzgodnić :-)
Kuba gadaj tak żeby tylko ominąć tą piaskownicę w dole po sekwencji prawy-lewy za hopą
maniek: no właśnie to może być problemem w pomyśle tegmy że jak ktoś się przebije przez opony to może być mało przyjemnie. pomysł jest fajny ale myśląc zdroworozsądkowo trzeba minimalizować prawdopodobieństwa zderzenia dwóch torów jazdy.
a tu przykład mieszania torów jazdy: [url]http://www.youtube.com/watch?v=AYrzNXZubUY[/url] ;-)
Jeden tor jazdy i jedna porządna hopa ;)
Albo chociaż taką
Bart: pakuj ją w kieszenie i dawaj na pomorze ;-)
1sza to przesada bo byśmy się pozabijali ale druga: chodzi o to że fajnie jakby nie lądowało się po prostu na płaskim. Wiem że łatwo tak sobie pisać ale wierzę w was panowie ;)
skakałem tą hope wiele razy jest mega luta :) 30km od mojego domu. A co do Koszalina to zostaje fajna opcja Nr2 Jakuba i przy tym bym pozostał.
odcinek terenowy nie jest zły
wystarczy go utwardzić i będzie gitara
Panowie nie zapomnijcie o jednym,
teren ma byc szybki ( amen )
Jeżeli druga hopa powstanie nie zapomnijcie by była płaska bo mało miejsca tam jest do nakręcenia.
Opcja z innym ustawieniem części asfaltowej to już najmniejszy problem, zbędna dyskusja
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » III Runda PP i MP Koszalin - teren konsultacje
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 69 zapytań