gierwi napisał/a:Widzę że jesteście znani w Europie
[url]http://supermoto-central.com/index.php?option=com_content&view=article&id=747:supermotopl-onroad-and-offroad-madness-&catid=19:news-videos&Itemid=6[/url]
Może to jest prawdziwa idea popularyzacji SM, może od tego wszystko się zaczyna a nie zbieranie "plusików" i "minusików" do skali reputacji na forum. :mad:
Wiem, wiem... to wprawdzie nie są zawody i nie jest to żadne współzawodnictwo, nawet nie ocieramy się o ligę "profi"
Ale być może obejrzą to ludzie i stwierdzą: to jest to, to daje radość... chcę/muszę tego spróbować.
Tak Jakub, złośliwie się czepiam i znając mnie wiesz że czepiać się nie przestanę (jesteśmy garstką ludzi tworzących to forum) ... A przez chwile pogubiłem się o co w tym wszystkim chodziło.
Robimy dobrą zabawę i klimat czy go tylko psujemy ? he...
Nie obawiałem się reputacji.. miałem ją od początku w głębokim poszanowaniu, mówię to... myślę że w imieniu wielu z nas. Przynajmniej w imieniu tych co dopięli swego i pojawili się w Sulejowie. :D
Pozdrowienia dla wszystkich tych którym NADAL daje to radość :)
Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach 44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR