1

Temat: FMX Poznań

Witam,

Kto z kolegów z poznania ma Hondzie FMX, chciałbym sie przymierzyć, pogadać pooglądać.

Pozdrawiam

2

Odp: FMX Poznań

podjedź do Motocyklona kumpel właściciela ma do sprzedania FMX na fajnych wydechach.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

3

Ja mam FMX-a ale nie jestem z Poznania. Jak chcesz pogadać o tym sprzęcie wal śmiało.

Honda FMX 650 2005r.

4

dzięki Maniek, jutro się wybiorę

5

Jeżeli to ten sprzęt o którym myślę to faktycznie fajny. Czarny z carbonowymi tłumikami. Brzmi naprawdę fajnie!

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

6

Ciekawe czy cenowo w moją kieszeń tylko trafi?? :) bo jeszcze chce sobie osprzęt na siebie kupić!

7

lysy_83 napisał/a:

Ciekawe czy cenowo w moją kieszeń tylko trafi?? :) bo jeszcze chce sobie osprzęt na siebie kupić!

To w Motocyklonie najlepiej Ciebie ubiorą:)

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

8

no to troche dziwnie wyszlo, bo tego motyskla w sumie nie chce wlasciciel sprzedac, a jakby chcial to za 11k, a za to mysle ze jyest znacznie fajniejsy wybor innych modeli.
ale trafila sie TTRka  2001 rok. za 6 z gwarancja 6 miechów albo 2,5k km. jade w weekend zobaczyc :)