Odp: Reputacja
Lepiej byście emotki przywrócili! :D
masz +
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Sprawy techniczne » Reputacja
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Lepiej byście emotki przywrócili! :D
masz +
Nie jestem przekonany że to słuszna koncepcja. Nie bardzo lubię oceniać kogoś i nie będę tego robił (chyba że wrócę po piwku :D ).
Hacker trochę mnie zmartwiłeś tym twierdzeniem że cyt. Ilość postów nie jest wyznacznikiem że ktoś tutaj jest najlepszy. Po co ja tłukłem te bezsensowne posty?
Gierwi poleciał plusik na twój profilek... zapraszam na mój... komentki i ocenki mile widziane. :)
No i mamy Supermoto.pl zamieniło się w fotke.pl. Dziewczyny będą uradowane. :D :D
P.s. A nagrodą za największą liczbę pozytywnych komentarzy...będzie miejsce na rozkładówce w kalendarzu SM na 2012 rok.
Podobnie jak na FOTKA.PL. :D :D
Seba masz u mnie plus too.
Seba uwielbiam Twoje wypowiedzi ;) masz plusika ofcors;p
No to ja tera bede odpowiadał w każdym temacie, w końcu poszan na dzielni najważniejszy. To tak jak naklejka M3 dodaje +3 do reputacji na mieście.
A kto pierwszy zacznie podpisywać pod postami "daj mi plusa" dostanie +10 do wiochy.
ja bym usunął plusy i usunął ilość postów (bo z tego co widzę - licznik postów był powodem dodania plusów)
i wrzucił tylko "Pomógł" tak jak ktoś już wcześniej napisał :)
kto da plusa, temu stawiam piwo!
[url]http://www.youtube.com/watch?v=vmBxE_Wu2mQ&feature=fvst[/url]
A może zamiast plus i minus lepsze by było "pomógł" ? Może to podniesie poziom merytoryczny wypowiedzi?
joł
Popieram w 100% wypowiedź SFMario
Jesli te punkty + będe mógł wymienić na shellu na hotdoga to Jakub jestem zaaa :D
Tak już całkiem powaznie, poczekajmy zobaczymy jak sie to sprawdzi nie ma co odrazu być na tak/nie .
Seba masz minusa:-). Jestem za opcją "pomógł".
to już 2 minusy :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Sprawy techniczne » Reputacja
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 71 zapytań