1

Temat: Amotorskie Zawody Supermoto ,600 i 1000Zapraszam

8  maja będą tylko czasówki ale myslę że będzie fajna zabawa...Start o 9 rano treningi po godzince dla klas i cztery kólka czasówka 2 ostatnie liczone i sumowane ....Zapraszamy ..Organizator pzm Biłgoraj

2

Odp: Amotorskie Zawody Supermoto ,600 i 1000Zapraszam

szubi41 napisał/a:

8  maja będą tylko czasówki ale myslę że będzie fajna zabawa...Start o 9 rano treningi po godzince dla klas i cztery kólka czasówka 2 ostatnie liczone i sumowane ....Zapraszamy ..Organizator pzm Biłgoraj

to do dupy  w takim razie jak nie będzie wyścigu to  my wycofujemy 7 SM   i 4 ścigi   bo co mi za frajda ciągnąć  200km do Biłgoraja i 200km z powrotem tyle motocykli żeby przejechać  4 okrążenia + 1h (fakt jest faktem że czasówka to GÓWNO nie widowisko a 10 moto w klasie to też sie "jakoś" zmieści poza tym 10x 4min (czas na czasówke jednego moto )  daje 40 min totalnej nudy to nie lepiej zrobić w tym czasie 2 wyścigi po 15 min???

3

Samej jazdy treningowej bedzie napewno wiecej ale jako wyscig nie przejdzie ,,,,Srają po nogach a ja tego nie przejdę....Jesli będzie spora ilość zawodników może jakoś wspólnie namówimy o wyścig supermoto jest wydaje mi się najbezpieczniejszą klasą i ostatnią

4

szubi41 napisał/a:

Samej jazdy treningowej bedzie napewno wiecej ale jako wyscig nie przejdzie ,,,,Srają po nogach a ja tego nie przejdę....Jesli będzie spora ilość zawodników może jakoś wspólnie namówimy o wyścig supermoto jest wydaje mi się najbezpieczniejszą klasą i ostatnią

moje  i chłopaków stanowisko jest jedno musimy wiedzieć czy  wyścigi bedą czy nie  w ciemno to moglibyśmy  sobie przyjechać  jak bysmy mieszkali jak  TY na miejscu  a tak jak nie to nikt organizatorowi na siłę kasy nie będzie wpychał , poza tym  chyba już czas żeby ktoś w tym Biłgoraju zrozumiał co to jest marketing  i podejście do ludzi jeśli chodzi o ten "tor"  bo póki co to jest KOMUNA większa niż za czasów  jej świetności w PRL-u,
przepraszam komuna to chociaż wybudowała ten obiekt a obecni działacze to nawet z takiego prezentu nie potrafią skorzystać :(  po protu żal

5

Szunaj napisał/a:
szubi41 napisał/a:

moje  i chłopaków stanowisko jest jedno musimy wiedzieć czy  wyścigi bedą czy nie  w ciemno to moglibyśmy  sobie przyjechać  jak bysmy mieszkali jak  TY na miejscu  a tak jak nie to nikt organizatorowi na siłę kasy nie będzie wpychał , poza tym  chyba już czas żeby ktoś w tym Biłgoraju zrozumiał co to jest marketing  i podejście do ludzi jeśli chodzi o ten "tor"  bo póki co to jest KOMUNA większa niż za czasów  jej świetności w PRL-u,
przepraszam komuna to chociaż wybudowała ten obiekt a obecni działacze to nawet z takiego prezentu nie potrafią skorzystać :(  po protu żal

" a jednak wytargowaliśmy wyścig w klasie SuperMoto" :)

6 Ostatnio edytowany przez szubi41 (2011-05-02 16:14:07)

Wyścig supermoto będzie ....Dobrze że naszym organizatorom chciało się pojechać do Lublina....Skład ąutomobilklubu Biłgoraj coraz młodszy może będzie lepiej ale karwa nie mozemy tylko narzekać ,,,,,Nie wypierdolimy całej władzy ...Mieszkam w Biłgo i coraz trudniej wjechać na tor......

7

kilka foto z Biłgoraja  2 runda w czerwcu

Post's attachments

Attachment icon DSC_0222.JPG 1.12 mb, 91 downloads since 2011-05-16 

8

jeszcze kilka

Post's attachments

Attachment icon bilgo.jpg 61.31 kb, 109 downloads since 2011-05-16 

Attachment icon bilgo1.jpg 45.82 kb, 91 downloads since 2011-05-16 

Attachment icon bilgo2.jpg 49.74 kb, 103 downloads since 2011-05-16 

Attachment icon bilgo3.jpg 115.2 kb, 90 downloads since 2011-05-16 

Attachment icon bilgo4.jpg 64.56 kb, 82 downloads since 2011-05-16 

Attachment icon bilgo5.jpg 67.16 kb, 78 downloads since 2011-05-16 

Attachment icon bilgo6.jpg 77.8 kb, 107 downloads since 2011-05-16 

9

Jednak nie było tak zle we wszystkich klasach były wyścigi a na koniec mix dla wszystkich

10 Ostatnio edytowany przez szubi41 (2011-05-16 14:25:48)

Tutaj pekła mi dętka i opona.....było ciepło

Post's attachments

Attachment icon bilgo w.bmp 1.22 mb, 322 downloads since 2011-05-16 

11

jakieś opinie co dodać co zmienić

12

szubi41 napisał/a:

którego czerwca ta runda?

daj no jakieś szczegóły...

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

13

Franz napisał/a:
szubi41 napisał/a:

którego czerwca ta runda?

daj no jakieś szczegóły...

impreza mega udana , organizacja przewyższała tą z wielu rund  MP a kibiców było tyle co razem na połowie sezonu MP ....dziękuwa dla wszystkich którzy to przyczynili się do zorganizowania tych zawodów :)
ps gdyby nie Tarnów i Biłgoraj  to w SuperMoto nie miałby kto jechać , tak więc Warszawa, Lublin i okolice ruszyć dupe na czerwiec  :) ,  póki co jest możliwość startowania razem ze ścigami :)

14

Tak naprawdę to po h*j w ogóle  namawiać. Przecież widać że prawie kazdy ma w dupie promowanie supermoto.

Jak nie było zawodow regionalnych to byl szum ze nie ma jak pojezdzic. Jak już ktoś podjął ten trud tak jak Lublin czy Biłgoraj to nikt nie raczy ruszyć dupy.

Szunaj , pianobijców jest mnóstwo ( na tym forum zwłaszcza ) a prawdziwych pasjonatów kilku więc szkoda nawet naszego czasu na promocje danej imprezy

Pozostają mi tylko podziękowania dla Lublina i Biłgoraja za świetną organizacje której pozazdrościć by mogła nie jedna impreza rangi MP w SM
i życzyć wytrwałości w organizacji kolejnych rund dla prawdziwych pasjonatów MOTO

Pozdrawiam
Jacek Dembiński

15

Senso, a co ty lewą nogą wstałeś?

Nastepnym razem jak się pojawi rzetelna informacja o wyścigu a do tego odpowiednio wcześniej, to pewnie więcej osób się zjawi.

A kto wygrał i co było do wygrania? :)

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30