1

Temat: Trening w Rallyland

Witam wszystkich,
chciałabym zaprosić grupę chętnych osób na bezpłatny trening w Rallyland w Wielkopolsce- więcej o obiekcie [url=http://www.rallyland.pl]www.rallyland.pl[/url] Chcemy przygotować teren pod supermoto i szukamy osób, które przyjadą, pojeżdżą u nas i wymienia się z nami cennymi uwagami, na podstawie których go przygotujemy. Co Wy na to?

Pozdrawiam
Daria

2 Ostatnio edytowany przez hacker33 (2011-05-15 21:13:10)

Odp: Trening w Rallyland

Witaj Daria!
Miodzio... na coś takiego czekaliśmy!
Napisz coś więcej o lokalizacji tego obiektu - jak tam dojechać? Jak się umawiać i z kim?

Ok. już sprawdziłem. Kierunek Piła.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

3

Jestem chętny, jak zbierze się jeszcze kilka osób.
O jakim terminie mowa?

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

4

kolezanko do pryzwitalni smigaj  i zdjęcia nam tutaj zapodaj :D potem pomożemy  !

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

5

termin jest do uzgodnienia, Rallyland leży na granicy dwóch województw pomorskiego i wielkopolskiego. Badam teren czy są chętni i możemy działać :)

6

jak  bedziemy mogli usypak kilka prawdziwych chopek  i kilka band  to bedzie  git :P

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

7

może coś na wzór Pleven :D

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

8

nie ma problemu, jutro podam Wam wstępny termin, bo domyślam się że ma to być weekend ?

9

daria_rallyland napisał/a:

nie ma problemu, jutro podam Wam wstępny termin, bo domyślam się że ma to być weekend ?

tylko tak aby nie kolidował z zawodami

[url]http://www.supermoto.pl/2010/12/kalendarz-mp-i-pp-supermoto-2011/[/url]

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD

10 Ostatnio edytowany przez Bart03 (2011-05-15 21:29:19)

Tak, miło byłoby gdyby to był weekend i żeby nie pokrywał się z kalendarzem [url]http://www.supermoto.pl/2010/12/kalendarz-mp-i-pp-supermoto-2011/[/url]

(pomyśleliśmy o tym samym)

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

11

Ja tez jestem chętny. Czekam na termin

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

12 Ostatnio edytowany przez tegma (2011-05-15 21:33:17)

powiem tak:
jezdzilem w rallylandzie na motocyklu. Objechalem rozne warianty trasy, rozmawialem z cala ekipa ludzi w tym z wlascicelem, i widze zapal i checi do stworzenia czegos fajnego. jest pare ale z mojej strony, ale nie ma problemow nie do przeskoczenia. W rallyland startuje w rajdach samochodowych, i jesli ze strony organizatorow bedzie chociaz 50 % tego zapalu to bedzie super. Rozmawialem juz z ekipa znajomych supermotorowcow i trzeba zoorganizowac tylko wieksza ekipe na trening... Myk jest taki, ze trzba wieksza ekipa objechac trase powiedziec co jest fajne a co sie nie podoba, co bysmy zmienili etc...

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

13 Ostatnio edytowany przez tegma (2011-05-15 21:37:58)

ps. Ten park maszyn, czy jak to tam zwaliscie jakos mi jednak nie lezy. Nie lezy mi glownie z powodu slabej jakosci asfaltu... Jesli chcemy, aby cos z tego wyszlo to musimy dzialac na plycie lotniska... Taka moja opinia, ale moze po pierwszej jezdzie w wiekszym gronie stwierdzimy demokratycznie co innego :)

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

14

Witajcie,
trochę to trwało, ale ustaliliśmy termin treningu na który wszytskich chętnych zapraszamy:) 19 czerwca tj. niedziela na godzinę 10.00 do Rallylandu - szczegółowe info jak dojechać oraz kontakt do mnie jest na stronie [url=http://www.rallyland.pl]www.rallyland.pl[/url]  Dajcie proszę znać czy jesteście chętni, abym miała pojęcie ilu osób się spodziewać :) Pozdrawiam

15

ja się pojawię i pewnie jeszcze jedno moto wezmę ze zobą.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski