1

Temat: 690SMC

Myszę się Wam przyznać że dziś mi ślinka lekko pociekła. Byłem u poznańskiego przedstawiciela KTM i właśnie szykowali do sprzedaży nowiutkiego KTM 690 SMC. Fajne moto! Moto jedzie do Gdańska, więc przyznać się kto w trójmieście zrobił sobie prezent ( na dzień kobiet )?.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

2

Odp: 690SMC

Na chwilę obecną jedyny motocykl zamiast 690 SM !

Do użytkowników SMC (albo DUKE). Jak w praktyce działają różne mapy zapłonu ??
Czy to tylko marketing, czy potrzebny gadżet ??

3

Dla mnie jest po prostu mega dobry.
Kandydat nr 1 do zastąpienia 950SM. Co do działania zmiennych map, to wiem tyle co wszyscy nieużytkownicy.
Mam nadzieję że załapię się na próbną jazdę w tym roku, a wtedy nie omieszkam tego sprawdzić.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

4

Z zasięgu tylko nówka salon.
W używkach chyba nic nie ma ??
Jak euro nie spadnie to strasznie drogi. Nie dobrze.

5

W czasie kiedy ocierałem ślinę podszedł do mnie szef salonu ( ze szmatą ;-) ) i powiedział że PRESTIGE  i "zwykłe" 690SM z 2008 może mi sprzedać o 20% taniej, więc poczekajmy na okazje. Ja na razie mam co robić z ogarnianiem mojego potwora, więc nie planuję tak szybko zmieniać. U KTM rok kończy się w sierpniu i wtedy trzeba szukać okazji na nówki i testówki.