Odp: Supermotowy Terror Warszawy
to co?? 13 bankowy?
Triumph Speed Triple 2010 SE
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 207 208 209 210 211 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
to co?? 13 bankowy?
hm... jakieś 250 km (latanie w Sulejowie i droga powrotna) wczoraj 130 km. i był jeszcze jeden terror. Czyli... zmieniam olej!!! :D
Brak baterii w liczniku pozwala nawiązać specjalną więź z motocyklem.
Motul o zielonym fluorescencyjnym kolorze z nutką cytrynowego aromatu... to prawie jeden obieg z moim układem krwionośnym. :)
Podjedziecie do mnie ? ładnie proszę ;) jestem chętny.. hm.. zresztą jak zawsze:)
hm... jakieś 250 km (latanie w Sulejowie i droga powrotna) wczoraj 130 km. i był jeszcze jeden terror. Czyli... zmieniam olej!!! :D
Brak baterii w liczniku pozwala nawiązać specjalną więź z motocyklem.
Motul o zielonym fluorescencyjnym kolorze z nutką cytrynowego aromatu... to prawie jeden obieg z moim układem krwionośnym. :)Podjedziecie do mnie ? ładnie proszę ;) jestem chętny.. hm.. zresztą jak zawsze:)
o ktorej mam być :D i podaj jeszcze raz tel do siebie bo chyba gdzies zgubiłem :D
Kurna, stary, ja mam do Ciebie -> 32,5 km. Tak w przybliżeniu. To ma być terror, a nie samotny rajd po mieście. Bądź mężczyzną, nie trzeba Cię niańczyć!!
Wiem, wiem, że chodzi o Twoje moto :) Ale ja też mam przypałową DRZete bez kitu homo.
32,5 km. - na ch*j ta wawa taka duża hahaha
w średnicy ma z 50 km od najdalszych swoich końców...
ja 65km w przyblizeniu jak juz sie licytujemy ale na szczescie po drodze na bankowy :p
Samotny to on będzie dla mnie a nie dla was !!!! A wy już w dzienniczku jazdy zapisujecie : start 13.10 cel... garaż kolegi terrorysty, dystans 15 km. ;)
dobra ide suszyc kombi po wczrajej jezdzie :D
seba co z telefonem dla mnie :) moze byc na pw
Z pod mojego bloku pod samiutki plac bankowy mam 81 km to by była samotna wyprawa prawie jak na Sulejów
wpadaj Bartek ja wcale blizej niemam ;)
jak tam matura?? spoko luz??
ja 65km w przyblizeniu jak juz sie licytujemy ale na szczescie po drodze na bankowy :p
to Piotrek możesz o mnie zahaczyć... jeśli lecisz od Piaseczna ;)
A tobie Brzoza mam wypomnieć ile to razy czekałem u Ciebie pod robotą... no mam wypomnieć??? :mad:
ładny mi kolega w mordę... :)
zaje*e teraz mułem , niechce mi sie
Ja zrobie 190 km trasy , a tam sie okaże , że 3 przyjedzie i na 15 musza na obiad u tesciowej być ...
kiedy indziej ... dzisiaj polatam z crossami , a może polansuje sie z plastikami nad zalewem zobacze jeszcze nie zdecydowałem haha
Matura spoko luz , czekam na wyniki ;)
Ja zrobie 190 km trasy , a tam sie okaże , że 3 przyjedzie i na 15 musza na obiad u tesciowej być ...
To jest wielce prawdopodobne. Widzicie! Już cała Polska wie jacy z was terroryści :lol: :lol:
Strony Poprzednia 1 … 207 208 209 210 211 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.105 sekund, wykonano 46 zapytań