3,106

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Bo... ja się jeszcze boje sam po mieście... boje się lewoskrętów, boje się że na czerwonym nie zdążę się podeprzeć.
Trochę mama mnie uczyła ale to wszystko takie przerażające o tylu rzeczach trzeba na raz pamiętać.  :D

No jak trzeba zapierdalać to się zapierdala i pozapier...rrrralllaliiiiśmy ;)

Usprawiedliwienie mają tylko Ci co w PRACY ŚCIEMNIALI. A cała reszta ma obniżoną ocenę ze sprawowania  :mad:

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

3,107

Ale już dziś dobrze Ci szło. Następnym razem odkręcimy Ci te boczne kółka.

Było dobrze :) prawie 130 km zrobiliśmy

LC4 Supermoto - hurtownia frajdy i problemów technicznych

3,108 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-05-07 17:27:04)

Następnym razem to... lepiej mi obiecajcie że będziecie wolniej jeździć.  :|

A i jeszcze jedno... darłem się spod świateł z LANCEREM EVO ale chu.. wie ile. Dwa razy z nim próbowałem i dwa razy dostałem w dupę ale pierwsze 3 biegi byłem z nim łeb w łeb.   :D Gość ładnie kulturalnie się zachował... po wszystkim ładnie podziękował.  :)

Ale seria to nie była.  ;)

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

3,109

...  130km to ladnie polataliscie .... ile tankowan po drodze :) ???

i can do this .. here, hold my beer

3,110

U mnie jedno pod korek a potem mała dolewka.

A pomyśl Sebo co by było jakby koleś w Lancerze z gazu na benzyne przełączył.

LC4 Supermoto - hurtownia frajdy i problemów technicznych

3,111 Ostatnio edytowany przez HEMP (2011-05-07 18:21:02)

Kwiatek89 napisał/a:

U mnie jedno pod korek a potem mała dolewka.

A pomyśl Sebo co by było jakby koleś w Lancerze z gazu na benzyne przełączył.

heheehehehehehehehehe    :D  :D  :D  i silnik  ponad 2.5 tys kręcił :)

3,112

Chcę każde auto, które pokona crf-e Sebka a lancerka tym bardziej

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

3,113

ja tez ostatnio miałem przygode z EVO 10 ale został strasznie w tyle do 100 ale moze pizd* i nie umial ruszyć
no ja padłem po 9 godzinach pracy i 2 godzinach snu więc dziś nie dałem rady ale już grzeje opony i wciskam pampersa pod kombi 11.05 na bemowie poszaleje :D

dukeSebo napisał/a:

Następnym razem to... lepiej mi obiecajcie że będziecie wolniej jeździć.  :|

A i jeszcze jedno... darłem się spod świateł z LANCEREM EVO ale chu.. wie ile. Dwa razy z nim próbowałem i dwa razy dostałem w dupę ale pierwsze 3 biegi byłem z nim łeb w łeb.   :D Gość ładnie kulturalnie się zachował... po wszystkim ładnie podziękował.  :)

Ale seria to nie była.  ;)

3,114 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-05-07 20:25:07)

Wiem, wiem... w wymówkach i dobrych wytłumaczeniach nikt wam nie dorówna... temat opanowany przy wykręcaniu się od latania.   :D  :D Hemp i Kwiatek

Daniel no nie w tym wypadku, nie wyglądał na takiego co pożyczył furę od taty.  Pierdzielony szedł jak po szynach, miałem wrażenie że mi asfalt pod kołami zroluje.  :D  :D

3,115

dobre, szkoda że nie mogłem dłużej z wami :<

100% Supermoto

3,116

DANIEL a co zrobił sobie w tej kawie twój kolega ostatnio

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

3,117

Jesli chodzi o mnie - żebyście nie myśleli że płaczę gdzieś w koncie.

Pracowałem do 15stej, potem w towarzystwie dwóch smów - kumpel i koleżanka kupili DRZ 400 S SM i DRZ 400 SM - polecieliśmy nad zegrze, zrobiliśmy kółko i rozjechaliśmy się w swoje strony. Także trochę polatałem, trochę popracowałem - a potem sympatyczna kolacyjka i kino.

Czuję się usprawiedliwiony.

Może w niedzielę coś tego?? Ktoś by chciał pierdulnąć jakąś traskę winklowaną? Nie chce mi sie po mieście jeździć - poleciałbym poza okowy wawy.

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

3,118

a ja sie po robocie  najebalem jak szpadel :) i tez sie czuje usprawiedliwiony :)   ...jutro bedzie kac-umieranie :(

3,119

ja niebędę sie tłumaczył wstawie pozniej jakies fotki na swoje usprawiedliwienie  :D
dobra to kto lata dzisiaj ? :lol:

Husaberg FS650 > Husaberg FS570 :D > KTM 950SM

3,120

Piotrek tłumaczeń nie przyjmujemy... jedynie usprawiedliwienia w dzienniczkach z podpisem mamy  ;)

Myślałem że wczorajszym lataniem... hehe zwalczę grypę którą złapałem podczas pięknego majowego weekendu ale... plan się nie powiódł. Może dzisiaj ją pokonam  :D  :D