3,091 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-05-07 09:55:32)

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Nie no teraz chociaż bym miał nerke sprzedać to CRF musi być moje hahaha . Już wszystkim na miescie sie wygrażałem , że CRf po nocach sie będzie im śniła . Wczoraj bandit 1200 , sv 650 i hornet nie wytrzymały presji i wymiekły na miescie , boje sie pomyśleć jak crf by ich rozku*wiła w drobny mak .

Sebek was będzie dzisaj latało 5 na 30 , a nas 2 na 3 czyli i tak mamy lepszy stosunek latających do nie latających smów :) a dochodzi do tego jeszcze to , że Bartolini jest z Żyrardowa a ja ze SKierniewic (30 Km) .
Warszawo wstydź sie !

motoslide.com

3,092 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-05-07 10:03:54)

Bartek (supermoto) mam trochę inne zdanie odnośnie tego kameralnego klimatu.  :| W dużej grupie bezpieczniej :D
Powiem ci jak to wygląda.
Dzień dobry, powodem zatrzymania jest... tu lista bez końca i kurrwa leci. Ja pierdole... powróciły złe wspomnienia ;)

Bartek będzie nas 4.. Spe3dy przyjedzie przybić piątkę.  :| Jak się wkurwię to ustawię się z Bicepsem, Rodmanem a innych na ścigach nie zabraknie.  :lol:

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

3,093

No ja wczoraj polatałem ze szlifierkami i było całkiem fajnie , tylko licznik mi padł , no i tą resjestracje musze dzisiaj zrobić bo od Sulejowa mi dynda na plecaku :/
Dzisiaj bedzie offroad w wykonaniu BMW & Suzuki

motoslide.com

3,094

Bartek mój poziom irytacji osiąga już najwyższy poziom  :mad:

Ponawiam pytanie ktoś lata.. spokojnie, spokojnie na cipki czekamy więc każdy nadąży  :)

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

3,095 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-05-07 10:15:51)

Kurcze , żebym już poszedł do pracy i zaczał zarabiać to by sie znowu jebneło jakis weekendzik w górach albo na mazurach , a tak jestem uziemiony szczerze powiedziawszy

motoslide.com

3,096

Sosen jest na forum ale... też nie chce z nami latać!!!! Wyłapie was wszystkich. Jeśli myślicie że latamy tylko po centrum to sie mylicie.
Robimy wypad gdzieś w szutry nad Wisłę, dziurawe asfalty itp. rejony.  :)

3,097

Dawno, dawno temu można było usłyszeć o facecie zwanym''Brzoza'' podobno gumował z ikrą i terroryzował stolicę na żółtych i pomarańczowych maszynach... . Jest ktoś taki, czy to tylko legenda?

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

3,098

w każdej legendzie jest odrobina prawdy :)

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

3,099

to tylko legenda , co to jest daj spokój ledwo co na tym kapiu lata ... pfff co to jest tam 5 czy 6 km na kapciu

motoslide.com

3,100

Legenda mówi że długość jego gumy jest zależna ilości oleju w silniku, który stopniowo ubywa.

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

3,101 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-05-07 12:30:53)

Bartek po blisko 2 tygodniowym staniu... zagadała od drugiego kopnięcia, pochodziła 40 sekund... pierdnęła i zgasła. Teraz już zapali bez zająknięcia :)
Ucz się Bartek procedur odpalania... hihi ucz  :lol:

3,102

No powoli bo notuje hahah
a wy o 12 nie mieliscie już latać ?
bo my dopiero na 14,30 sie ustawiliśmy

motoslide.com

3,103

nie ćpać, ehh nie spać, zwiedzać, wszystkich wyprzedzać ;) pozdro

3,104

panowie [url]http://www.youtube.com/watch?v=igu9WiKhOcU[/url]

3,105

ja jeszcze w robocie ... fajnie było was "poznać" , przywitać się ... mam nadzieje ze w końcu ,sie załapie ,  na jakieś latanie .

a po kogo pojechaliście ... :) ktoś nie lata sam po mieście :) hehehe  DukeSebo wiesz cos o tym :) ?

pozdr.

i can do this .. here, hold my beer