Odp: Supermotowy Terror Warszawy
ja chce ale nie w takich godzinach latacie w sobote w tych godzinach to ja moge w niedziele polatac jak sa chetni
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 204 205 206 207 208 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja chce ale nie w takich godzinach latacie w sobote w tych godzinach to ja moge w niedziele polatac jak sa chetni
No Ty Piotrek jesteś wytłumaczony... twoja droga to nie jest przysłowiowy rzut beretem :) masz kawałek. W niedziele też mogę latać, ja nie dostrzegam przeciwwskazań. :)
Jutro jest sobota, wiec moze ustawmy sie na jutro na pewniaka i jezdzijmy - nie gadajmy. A niedziele bedziemy planowac jutro:)
Wiec jak?
Jutro o 12.00 w samo poludnie plac bankowy?
To ustalone 12.00 pl bankowy
Ustalone 12 do tego w samo południe :D
Bartek
Kwiatek
Beret
no i ja
4 osoby to wszyscy chętni do latania ?
Ja w sobote siedze do 14 30 w robocie pozniej chce pojechac do strzeniowki poskakac troche. Niedziela jestem chetny wpadaj Piotrek
wpadne pewnie się przywitać bo o 13.30 muszę być na chacie ;p ale będe robił dobre wrażenie przez chwilę przynajmniej ;p
Ja w sobote siedze do 14 30 w robocie pozniej chce pojechac do strzeniowki poskakac troche. Niedziela jestem chetny wpadaj Piotrek
Poskaczesz sobie w niedzielę... dołączaj do nas po robocie.
Ej dziewczyny !!! ktoś jeszcze lata?????????????????????????????
Ja p...le pogoda malinowa :)
Zaraz idę odkryć maszynę, sprawdzić olej i potem .... latanko :)
W tym rzecz że pogoda malinowa a nikt się więcej nie odzywa :|
Hemp wiem że jesteś na forum latasz coś ? Za uszy wyciągać do latania.. porażka. :mad: ściemnij kobiecie że... hm... coś wymyśl, znasz ją chyba lepiej :)
No nie wiem... może powiedz że będziesz pod okiem dorosłych ;)
Wstyd , żeby 30 a podejrzewam , że jest wiecej niż 30 osób w wawie nie mogło sie ustawić na latanie , nie mówie o całośći ale połowa .
Kiedyś docenicie to co stracicie jak was będzie 3 na terenie o promieniu 30 km .
to jak przesiadka na skutery to chociaż będzie można z małolatami osiedle po terroryzować :)
Dokładnie Bartek tak jak mówisz. Ale przynajmniej teraz nie jest Ci żal bo widzisz co u nasz się dzieje. Bez komentarza to zostawię.
No może mała dygresja... rozumiem że praca, obowiązki rodzinne ale że zawsze... że bez czasu wolnego dla siebie.
Smutne to panowie :|
P.s Bartek wizja sprzedaży CRFy naprawdę bliska ale przynajmniej wiem, bo wczoraj się przeleciałem na dziobalu że... on wcale nie jedzie, wrażenia po CRFie są tragiczne. Kręcę go po obrotach i na żadnym z biegów nic się nie dzieje. Myślałem że może słabo go kręcę... przeleciałem się jeszcze raz i to samo.
ha ha mam to samo ale wsiadając do auta.
Co do jazdy to spoko miej osób bardziej kameralnie ;)
Strony Poprzednia 1 … 204 205 206 207 208 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.096 sekund, wykonano 47 zapytań