Temat: Supermoto i coś jeszcze !!!
Od zawsze motocykle przyciągają piękne kobiety więc zobaczcie film naszego kolegi Marcina. Z czym jemu kojarzy się SUPERMOTO :-)
http://www.vimeo.com/3104922
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto i coś jeszcze !!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Od zawsze motocykle przyciągają piękne kobiety więc zobaczcie film naszego kolegi Marcina. Z czym jemu kojarzy się SUPERMOTO :-)
http://www.vimeo.com/3104922
A ta piekna kobieta z 1:29 [min:s] to calkiem do mnie podobna :)
W razie czego kolega Marcin ma u mnie miejsce w samochodzie, jakby chcial na zawody z kamerą pojechac.
A ta piekna kobieta z 1:29 [min:s] to calkiem do mnie podobna :)
Nasza Ty Gwiazdo ;) ;) ;)
Nasza Ty Gwiazdo ;) ;) ;)
Dobre :D
zazdrościcie.
loża szyderców, w morde jeża
Głównym założeniem tego nagrania było chyba doskonalenie swojego warsztatu (montaż).
bo ni chu,chu nie potrafię skumać o co tam kaman :D
Taki przerost formy jak dla mnie ;)
No chyba, że jakiś ciemny jestem to zwracam honor :>
Niewątpliwie chodziło o zaprezentowanie wyłącznie kunsztu montażu. Nie wierzę, że o coś więcej. Chyba, że było jakieś przesłanie, że np. lasce wydobywa się dym z ust jak z motocyklowej rury… :) Sam nie wiem. W każdym razie pomontowane fajnie.
Mogło też chodzić o niby-przypadkowe pokazanie jak lata Crazy. :P
Panowie.
Poopowiadałem w zeszlym roku sponsorowi, ze bede w telewizorze. Na eurosporcie, tvn turbo itp. A ze jakos malo mnie tam widac, to staram sie wcisnac gdzie sie da.
2 razy bylem z logo sponsora w "Uwaga Pirat", 2 razy siedzialem na widowni w Milionerach i Tancu z Gwiazdami, mignalem na Eurosporcie, ale sponsorowi ciagle malo.
Stad ten filmik :)
Znam gościa, który jak głoszą plotki był na kartonach z mlekiem... Może z Nim pogadać czy nie może czegoś załatwić :D
Znam gościa, który jak głoszą plotki był na kartonach z mlekiem...
Nawet nie pytam z czego było to mleko:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto i coś jeszcze !!!
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 77 zapytań