Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Ranger egzorcysta to co Ci jest teraz najbardiej potrzebne , daj sobie spokój z jakimis Go pro zainwestuj z egzorcyste hahah !
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 60 61 62 63 64 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ranger egzorcysta to co Ci jest teraz najbardiej potrzebne , daj sobie spokój z jakimis Go pro zainwestuj z egzorcyste hahah !
Jak na moje to sam króciec, po co coś jeszcze skoro on łapie lewe? :)
Dobrze dajesz Bartas... Chyba będę musiał na necie jakiegoś numeru poszukać... ;)
nie wiem czy szlifa nie bedziesz musiał robic i termostat odrazu wyciągnij
Dzięki KaceR. Też tak właśnie sądziłem ale wolałem się upewnić ;)
Szlif już zrobiony a termostat wywalony :)
Z tym moim przeglądem będzie ciężej niż myślałem. Ja się bałem o wydech, a ten mi zaczął takie rzeczy wymyślać, że kopara mi opadła. To jest 1 przegląd w pl. Po pierwsz, tabliczka... Macie coś takiego? Pokazałem mu, że są numery ramy wybite i wszystko się zgadza i że nie ma tabliczki w tych ktm'ach a ten upiera się, że musi być, macie te tabliczki? 2 sprawa. Każe mi dostarczyć informację na temat dopuszczalnych nacisków na osie, skąd ja mam mu to kurde wytrzasnąć, może to też macie? Drogie bravo, jakoś w Anglii jest zarejestrowany i nie było problemów, to dlaczego u nas do ch***a jest potrzebny jakiś nacisk na osie? I tabliczka? Poradzcie coś, bo z tym pajacem to się nigdy nie dogadam. Szczególnie ciekawi mnie co w sprawie z tą tabliczką :rolleyes:
Z tabliczką to nie mam zielonego pojęcia ale co do reszty to on ci przecież łaski nie robi. Podjedź na inną stację diagnostyczną.
Dokładnie jedź gdzie indziej. Ja jak w swoim przegląd robiłem to też miałem problemy. A to sie do tablicy dojebał a to do braku stopu i jeszcze do klocków że niby juz do wymiany. Ale największym problemem były dla niego mało widoczne numery na główce ramy. Grzecznie podziękowałem i pojechałem do następnej stacji. Tam wytłumaczyłem że stop zamówiony, klocki oglądał i nic nie powiedział a z numerami sam sobie poradził. Wziął sobie lupe i powoli sprawdził. Aha i tabliczki żadnej nie wołał
może to Ci się jeszcze przyda:
[url]http://www.ktmracing.fora.pl/exc,1/tabliczka-znamionowa,605.html[/url]
Wszedłem jako 666sty... :) Wiele osób mówi, że jestem uosobieniem wszechzua. Coś w tym ku... jest :Dm/
Patrz: Liczba wyświetleń kanału na zał. obrazku.P.S.
To tak by było jakby Patryk (bo to jego kanał) został mianowany moim adiutantem... :) Jak to było...? A "Adwokat Diabła"... sasa m/:D[url]http://imageshack.us/f/839/beztytuundzd.png/[/url]
haha :D
ooo rispekta mamy na forum +/- :)
ooo rispekta mamy na forum +/- :)
O nie masz szacuna:D
Miło jakby ktoś opisał co z tym robić?
Bo jak nie to moderatorzy dostaną po [-] :D
Hacker [url]http://forum.supermoto.pl/topic17063-reputacja.html[/url] ;>
hehe widzę że się wystraszyłeś...taka szybka odpowiedź:P
Miło jakby ktoś opisał co z tym robić?
Bo jak nie to moderatorzy dostaną po [-] :D
Dobra, dobra ty Hacker nie udawaj... widzę że wszystko robiłeś by tematu nie dostrzec. Pewnie nie chcesz sie narazić modowi :D
Strony Poprzednia 1 … 60 61 62 63 64 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.086 sekund, wykonano 52 zapytań