Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Poczekaj aż zapytają się swoich... kobiet, dziewczyn i mam :) A w soboty to one zawsze wstają później, przecież tak ciężkie życie mają ;) Faceci... prawdziwi SuMo, chodzą na paluszkach by nie zbudzić swoich dam... w przeciwnym wypadku mogą ze złymi humorami wstać.
Sami korzystają z wolnych chwili, pisząc o prawdziwym lataniu i serwisowaniu... ich wyśnionych i błyszczących strzał.
To wystarcza by poczuć się SuMo, to wystarczy by poczuć się twardzielem... te kilka wymienionych z kolegami zdań. Kilka uwag o prawdziwym lataniu... mówią o przewadze tego modelu nad tamtym. Sprzeczają się i żarliwie bronią swoich racji, swoich prawd.
Chociaż sami dawno zapomnieli co znaczy... swobodnie i bez ograniczeń polatać ;)
buhahahahahahahaa
zajebisty post :) ... masz u mnie Browara :cool: - na razie ogarniam ogrodzenie ogródka wymyślonego przez moja kobietę :) wiec nie dostałem pozwolenia by się umówić na piwko-moto ale kiedyś wyczerpią się "nowe zadania" i robimy wypad na moto ,jak uda mi się utrzymać za wami na tym moim skuterku :)
pzdr .dla wszystkich co nie siedzą w lochach zakuci w dyby :) , swoich kobiet.:)