1

Temat: SUPER Karetka

Z przyjemnością informujemy, iż jesteśmy w trakcie przygotowywania motocykla do ratowania życia na bazie SUPERMOTO.
Wyjściowym modelem został KTM 990 SMT.
Więcej na [url]http://ktmgdansk.pl/www/ktm/news.html[/url]

sKills, faiTh & Madness :)

KTM 690 SMC

2

Odp: SUPER Karetka

piekna incjatywa

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

3

Daj info jak już będzie zbudowany :)

jakubek

4

Ślij zdjęcia i relacje z postępu prac :) Chciałbym widzieć jak to cudo powstaje.  :)
Mam wątpliwości co bazy tej karetki. Czy nie jest zbyt mało przebiegowa, bądź wymagająca serwisowo?

Osłony silnika do Suzuki DRZ 400, KTM 690, KTM 950/990

5

co wy macie z tymi serwisami , przebiegami , wymianami

motoslide.com

6 Ostatnio edytowany przez Bart03 (2011-04-29 19:03:55)

No tak.. zróbmy z DR-zety AMBULANCE :)

• To nie jest wyżyłowana 450tka.

• Nikt się tym ścigać nie będzie.

• KTM to będzie im serwisował ;)

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

7

radzio napisał/a:

Ślij zdjęcia i relacje z postępu prac :) Chciałbym widzieć jak to cudo powstaje.  :)
Mam wątpliwości co bazy tej karetki. Czy nie jest zbyt mało przebiegowa, bądź wymagająca serwisowo?

tak v'ka 990 powiedział co weidział ... jedyny bezawaryjny i najlepszy motocykl swiata to drz ! loooooooooooool

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

8

cross napisał/a:
radzio napisał/a:

tak v'ka 990 powiedział co weidział ... jedyny bezawaryjny i najlepszy motocykl swiata to drz ! loooooooooooool

Nie chce rozpętać tu żadnej kłótni, ale to powoli przestaje być śmieszne i zaczyna być męczące.
Czy widzisz tu gdzieś cokolwiek że sugeruje żeby wybrali DRZ? Zadałem tylko pytanie. A opierałem sie na wiedzy z internetu. Jedyny znany mi motocykl który robi duże przebiegi i jest ze znaczkiem KTM to jest adventure, a jak wiadomo do takiej pracy potrzebny jest sprzęt który spokojnie przelata 70tys km i więcej, przy czym nie będzie potrzebował specjalnej opieki i nie będzie chłeptał hektolitrów paliwa.
Pisząc pytanie miałem całkowicie inne motocykle na myśli np BMW które słynie z mega przebiegowych konstrukcji, jakiegoś turyste od Hondy lub yamahy.
Także stary wyluzuj czasem, bo Twoje szydercze żarciki z drzka są nudne i trochę prowokujące.

9 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-04-30 04:49:05)

Obaj wyładujcie energie na ostrym zapierdalaniu a nie na forum :D

Koncepcja bardzo słuszna a że wybrali model KTMa to chyba oczywiste ;) A przeglądy i serwisy a kogo to obchodzi, tym się zajmują mechanicy ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

10

radzio napisał/a:
cross napisał/a:
radzio napisał/a:

Twoje szydercze żarciki z drzka są nudne i trochę prowokujące.

ale kiedy o to chodzi :))

a pozatym w twoim przypadku sugerowałem sei avatarem  :cool:

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

11

Jedyny znany mi motocykl który robi duże przebiegi i jest ze znaczkiem KTM to jest adventure

A jak myślisz, od czego pochodzi silnik i podwozie 990 SMT ?
Odpowiedzi poszukaj w internecie.  :lol:

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

12 Ostatnio edytowany przez radzio (2011-05-01 18:29:03)

Domyślam sie że oba silniki są takie same.

Jak widać wszystko można ująć w jednym zdaniu.

Pozdrawiam wszechwiedzących.

13 Ostatnio edytowany przez pejot106 (2011-06-06 14:51:02)

Chwalimy się. Motocykl skończony i przekazany do służby w Pogotowiu Pruszcz Gdański.

[url]https://picasaweb.google.com/lh/photo/HpgjRlcUEFkhdCbORb4HMw?feat=directlink[/url]

[url]https://picasaweb.google.com/lh/photo/pbX-nqViPb2-EfTlC-bCnQ?feat=directlink[/url]

[url]https://picasaweb.google.com/lh/photo/iSvPUYFfUWhX7XIB17bafg?feat=directlink[/url]

sKills, faiTh & Madness :)

KTM 690 SMC

14

no wygląda jakby został do tego stworzony :)

15

zajebisty ten motocykl, fajnie, że powstają takie inicjatywy ratowania ludzkiego życia ;)

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw