Odp: Supermotowy Terror Warszawy
jak tu lubić pierd... gliniarzy na moto ogolili mnie i kazali dzwonić po lawetę głupie ch...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 198 199 200 201 202 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak tu lubić pierd... gliniarzy na moto ogolili mnie i kazali dzwonić po lawetę głupie ch...
dałes sie złapac???!!!! :D
gadaj za co i jak to wyglądało , zawsze lubie słuchać takich opowieści :D
a ja niedługo wracam na terror bo dzis prawko zdalem :-)
Daniel a o co cho?
Jak się tylko dowiedziałem o przygodzie Daniela... To szybko ubezpieczenie wyciągnąłem z dowodu a ten przełożyłem w drugą kieszeń... ni chuuu nie oddam dopiero co odebranego dowodu i to po prawie pół roku :D
Ale obyło się bez przygód :) pozapierdalali i było elegancko. w małym składzie bo w małym ale jak tu się dziwić jak same PIZDECZKI NA FORUM. ;)
no miejsce tablicy im sie nie spodobało a już jak zatrzymali (oni byli na moto dodam) to prosze wyjac kluczyki i mi dać odp nie mam prosze postawic na nóżkę odp nie ma, i już się posypało kierunki oświetlenie tablicy nawet o opony sie przyje.. a mam dobre taki służbista pieprzony że kazał mi spuszczać powietrze z opony, a sam gliniarz miał gwoździa w oponie i zgapiłem się bo mogłem mu powiedzieć że nie zamierza chyba dalej tak kontynuować jazdy...
No co tu dużo gadać najgorzej jak sie trafia pies anioł i jeszcze do swoich sie przypierdalaja . KIJ IM W KASK
W związku z powyższym odpuściłem sobie drogę przez Cargo... by tam nie kusić losu ;) Zresztą dzień bez przypału- dniem straconym :D
no, ciebie to dzisiaj prawie rozjechali :F
sam ledwo wyhamowałem przed nim, dobrze że miałem miejsce żeby frajera ominąć.
W związku z powyższym odpuściłem sobie drogę przez Cargo... by tam nie kusić losu ;) Zresztą dzień bez przypału- dniem straconym :D
widzialem Cie na pulawskiej jak wracales ;] dobra fure dzis mialem :D
A ja szukałem pier... parówy :mad: która chwile wcześniej na Rzymowskiego, wysypała się z podporządkowanej... wprost przed moje koła. :mad:
Ale zgodnie z zasadą... im ktoś dłużej na Ciebie patrzy tym prawdopodobieństwo mniejsze że Cie widzi.
Kutas mnie nie zaskoczył swoim manewrem. Niestety nie mogłem go ukarać, bo mi się fury pomyliły. :|
Polatał bym z wami ale straciłem dowód rejestracyjny i dostałem 300 zł mandatu, jak jechałem w niedziele na Bemowo :)
jesteś trzecim z forum który stracił dowód i pochwalił sie tym w przeciagu ostanich 14 godzin :D
Daniel
Patryk
Paweł
kto następny :D
Ale mandatu nikt nie dostał :D :p
Strony Poprzednia 1 … 198 199 200 201 202 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.120 sekund, wykonano 31 zapytań