Odp: 13-15 Luty Motocykle EXPO
Myśle, że wiekszości odwiedzających się podobało... Fotek można sobie było na naszą-klasę narobić bez liku...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » 13-15 Luty Motocykle EXPO
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Myśle, że wiekszości odwiedzających się podobało... Fotek można sobie było na naszą-klasę narobić bez liku...
Fotek można sobie było na naszą-klasę narobić bez liku...
Ja rozwinąłem groźbę Crazy'ego do tego stopnia, że sam siebie usunąłem z NK :D (to w ramach pozornego odbiegnięcia od tematu)
stoisko na następnych targach
Myślę, że chłopaki mają to w planach, mają przecież już sukcesy wyścigowe!
Ja podobnie jak Klidow i Szwinia mam mieszane uczucia co do tej edycji targów. Nie znalazłem tam tego czego szukałem : bardzo mało sprzętów Supermoto, brak KTM, Aprillki i kasków firmy Lazer...
Widziałem chłopaków z naszego portalu i BDSM, więc pewnie nie próżnowali tylko szukali sponsorów i propagowali dyscyplinę! tego jestem pewnien!
p.s : a jeśli chodzi o dupeczki to lepsze w zeszłym roku były :D
dla mnie mega marniawka, paździoch opór .... bywałem na lepszych ... :)
Mi pasuje na Marsa wystawa. 4 Kilometry od domu :).
Pojechałem sobie w niedzielę przed 16-stą . Mało ludzi, zero kolejek , i nawet pudziana widziałem jak u Chińskich KINGWAY dawał autografy. Dodatko udzieliłem szybkiego wywiadu jakiejś telewizji. Generalnie za dużo chiń, za mało stoisk akcesoryjnych
Ja się pospusczałem z pół godziny na stoisku Dynotecha i w sumie to jest najaśniejszy punkt tej wystawy jak dla mnie :) Do tego jeszcze można dorzucić brunetkę w stroju Rizla Suzuki i Huskę SM450RR. Jednak 20zł to za dużo za taką wystawę :/
+ 5zł/h parkingu, aby w lesie nie parkować + dziewczyna drugie 20 zł . Lepiej było to zamienić na 2 czteropaki.
+ 5zł/h parkingu, aby w lesie nie parkować + dziewczyna drugie 20 zł . Lepiej było to zamienić na 2 czteropaki.
drogie te soki tam macie w stolicy ;p
W tamtym roku co prawda też było mało SM ale było mniej tych plastikowych kosiarek..... i przede wszystkim Wiecej Miejsca !!! i wystawców
Jak zobaczyłem stoisko Yamahy i tłum ludzi o.O (+ 10 osob w kolejce do R1)
to se dałem siana i obszedłem małe stoiska
Do tego jak Szwinia napisał korki na dzień dobry psuły wszystkim chumory...
Of. Cross będziesz w kapeluszu na expo w marcu ??
W marcu są jakies targi??
SILESIA MOTOR BIKE EXPO 2009
3-5 kwietnia 2009
Expo Silesia
...ale to w kwietniu. Wydaje mi się, że w marcu też coś miało być w tamtych rejonach ale podobno się nie odbędzie, bo w sumie po co...
Berliner Motorrad Tages w planie pokazowe wyścigi SM, możliwość zakupów ( może Euro pójdzie w dół ?!)
错误
Bogaci będą bogatsi, a biedni jeszcze biedniejsi. I weź tu teraz pohandluj czymś, jak takie chore ceny są :/
SILESIA MOTOR BIKE EXPO 20093-5 kwietnia 2009Expo Silesia...ale to w kwietniu. Wydaje mi si?, ?e w marcu te? co? mia?o by? w tamtych rejonach ale podobno si? nie odb?dzie, bo w sumie po co...
Eeee nie o te mi chodziło
[url]http://www.expokatowice.pl/index.php?id=228[/url]
Czemu nie potrzebne ??? ja wole jechać tu niż 3h do WaWy... :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » 13-15 Luty Motocykle EXPO
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 69 zapytań