Odp: 13-15 Luty Motocykle EXPO
Do zobaczenia na wystawie...
Koszulki z dowolnym nadrukiem, reklamy na samochody, napisy na foli, reklamy led, druk wielkoformatowy, strony www
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » 13-15 Luty Motocykle EXPO
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Do zobaczenia na wystawie...
Bede na 100% jutro...bo przecierz niemoze byc lepszego prezentu na walentynki dla supermotomaniaka ...nie??pozdrawiam
Ja jutro też na 100% :) pociąg mam o 7-38 :D wiec bede na miejscu ok 11 :D
(jak by kto widział czapke z yamahy z podpisem Barta Ogłazy to sem ja :P)
Miłego zwiedzania życze :D
Ma ktoś ambitny pomysł przyjechać na moto ??
Chyba że w WaWie śniegu tyle co i w Tychach o.O
No byłem dziś i generalnie wycieczka z Poznania fajna, tylko wystawa kiepska. Było parę fajnych SM ale generalnie padaka.
错误
Wystawa ujdzie, główną atrakcją były nie motory tylko laski które miały przyciągnąć uwagę do motorów :P Choć w połączeniu dawały niezłe efekty wizualne :D
siem, pozdro dla AM, dobrze bylo cie poznac na zywo
jak dla mnie tez bylo malo SM, ale obiecuje ze duzo sie w temacie dzialo
staramy sie ostro podzialac zeby tegoroczne rozgrywki byly bardziej emocjonujace, bardziej profesjonalne itd itp
na stoisku Motoristy stalo ladne CRF450 SM (dobrze ze nikt nie chcial jej odpalic :) ) my na scigaczu tez mielismy miec ladna YZFe ale sie przyczepa wziela i spierdzielila....pozatym Damiano mial swoja wypasiona maszyne
my na scigaczu tez mielismy miec ladna YZFe ale sie przyczepa wziela i spierdzielila
... a proponowalem. A ja mam nowa przyczepe. Proponowalem ...
Na stoisku DynoTech też stała wypasiona Ónda, ale ta u MOTORISTY była taka prawdziwsza, ze śladami walki
[IMG]http://i214.photobucket.com/albums/cc48/gierwi/crf1.jpg[/IMG]
A u Huski niezły "turystyk"
[IMG]http://i214.photobucket.com/albums/cc48/gierwi/husky.jpg[/IMG]
sabathius gdyby nie koszulka to bym na ciebie wpadł a nie wiedziałbym że to ty...
Wystawa była fajna ale w tamtym roku było jednak więcej miejsca... teraz wszystkie te moto bardzo blisko siebie a ludzi więcej niż rok temu ;|
Ale jak dla mnie bomba :)
Najbardziej mi sie podobały (niewiem jakie stoisko) zestawy beringera i to do mierzenia ciśnienia :D
错误
Wystawa była taka sobie. Dziewczyn ładnych owszem kilka było, ale też nie znowu jakieś tabuny. Ja mam mocno mieszane odczucia dotyczące tych targów...
错误
Czego brakowało... KTM'a? Hondy? Więcej SM'ów? Mniej chińszczyzny? No i przede wszystkim przestrzeni.
Ja nie miałem co prawda przesiadki, ale zdążyłem się przespać w korku na Marsa.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » 13-15 Luty Motocykle EXPO
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 83 zapytań