Temat: Otwarcie sezonu 2011 Bemowo
Kto się wybiera, może się spotkamy?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Otwarcie sezonu 2011 Bemowo
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kto się wybiera, może się spotkamy?
bede na 100% no moze na 99% :)
Nigdy! Zeby mi chromy obtarli? Zeby mi sie moto grzalo? Zeby wkurwiac kierowcow aut blokujac ruch na ulicach miast? Ni ch. Dla mnie te moto parady to taki sam pastiz jak gej parady, feministek parady itp. Powinno sie to dziac na plycie lotniska albo na polu mokotowskim. Ale kurde- blokowac miasto?
Ps. Dobra dobra, z chromami przesadzilem;)
Jak by co link:
[url]http://www.otwarciesezonu.com.pl/SM-m.jpg[/url]
chyba to jest w tym roku trochę zorganizowane
Nie wiem... to zawsze było dla mnie dziwne. Może i w tym roku jest tam coś więcej i jakoś to organizacyjnie wygląda... płacimy za bilet by stać się równocześnie główną atrakcja i dzięki temu mogli sprzedać więcej biletów. Nie to nie dla mnie... paradę to my robimy za free jak sie nas 10 na mieście podczas ustawki uzbiera.
Nie chcę nic mówić ale jest taki mały niewidzialny temat... ja rozumiem że może komuś nie pasować idea, dwóch dni na naszym spotkaniu... przecież może zrobić fajną traskę z kolegami i wrócić tego samego dnia, a myślę że towarzystwo podobnych do nas zapaleńców to coś więcej niż przypadkowa hołota na Bemowie i ścigi kręcone do odcinki.
Mowa oczywiście o naszym zlocie/ustawce/spotkaniu które mam nadzieję dzięki waszej obecności... wypali :D :D
[url]http://forum.supermoto.pl/topic16251-pierwszy-oficjalny-zlot-supermotopl.html[/url]
Być może nie będzie atrakcji pt. "pokaz straży miejskiej" (chyba że w innym znaczeniu) ale będzie wykład o gumowaniu ;)
Harmonogram zlotu Supermoto.pl.
Przyjazd na miejsce ok godz. 9.30. dnia 16.04.
godz. 9.40- 10.00 rejestracja w recepcji ośrodka.
godz. 10.00 do 10.20 czas na rozpakowanie.
godz. 10.45 spotkanie organizacyjne w Gminnym Centrum Informacji w Sulejowie połączone z rozstrzygnięciem Konkursu Plastycznego na MASKOTKĘ GMINY SULEJÓW.
Godz. 12.30- 14.30 czas wolny (spędzamy go nie miejscu, tak by nikogo później nie trzeba było szukać)
godz. 15.00 obiad w restauracji "u Filipa" na ul. Górnej 3b (stoliki zarezerwowane)
godz. 16.00 - 17.30 wykłady mgr Brzozrider `a na temat "Techniki gumowania pionowego"
godz. 17.45- 18.30 krótkie spotkanie i omówienie spraw bezpieczeństwa, gościem będzie przedstawiciel komendy w Sulejowie
godz. 19.00 Kolacja ( kolacja wydawana do godzin. 19.15.
po kolacji przewidziany czas wolny
godz. 21.00 "wieczorek integracyjny" gry i zabawy zręcznościowe. gra w dwa ognie i badmintona :)
kolejny dzień zlotu 17.04
godz. 6.30 pobudka. (bez śniadania)
godz. 6.45 wyruszamy na Koncert "Świadek Nadziei" Kościół pw. św. Floriana
godz. 9.00 zorganizowany rajd Szlakiem Grunwaldzkim.
godz. 15.00 obiad i chwile później, pożegnanie wszystkich uczestników zlotu.
Od tej pory już działamy indywidualnie.
P.s. Oczywiście HARMONOGRAMU SPOTKANIA NIE NALEŻY TRAKTOWAĆ ZBYT DOSŁOWNIE :D :D :D NA MIEJSCU MOŻE SIĘ TROSZKĘ ZMIENIĆ :P :P
Na Bemowie, to płacić trzeba??
Skandal!!
U nas różne otwarcia były, lepsze gorsze, ale nigdy za pieniądze. Od tego są sponsorzy.
Sebo jak (zapewne) wiesz nie wypowiadałem sie w temacie zlotu-spotu bo jechanie tam autem uważam za profanacje idei takiego spotkania i mimo ogromnej chęci poznania Was nie wybiore sie do Sulejowa na tym swoim "moto" :) bo cos by umarło napewno... ja albo moto .... :)
ps. powiem ze zgadzam sie z Toba w 100% w temacie tego pi...olnika na bemowie ale "jak nie niema co sie lubi to... idt"
Zawsze można przyjechać, spotkać się pogadać. nie koniecznie wjeżdżać na plac za 20 zł. Nikt do tego nie zmusza.
Komercyjny shit
Ze wszystkimi sie zgodze. Płacimy za to że jesteśmy główną atrakcją. Dobrze powiedziane. Osobiście wole te 20zl wydać na paliwo. Dlatego kupować biletu nie będę, ale na paradę bardzo chętnie pojadę. Mam nadzieje ze się jakoś spotkamy na miejscu w większej czy mniejszej grupie. :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Otwarcie sezonu 2011 Bemowo
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 83 zapytań