Odp: Bluza SUPERMOTO
ok bluza doszła !!
Myśłałem że ta xl będzie minimalnie większa ale jest dobra ! nie jest za mała ;)
Good job Jery ! ;]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 61 62 63 64 65 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ok bluza doszła !!
Myśłałem że ta xl będzie minimalnie większa ale jest dobra ! nie jest za mała ;)
Good job Jery ! ;]
Jery, a ja kiedy mogę się spodziewać przesyłki? Ślesz moją i Fikoła razem?
Giersik, pozostale paczki (w tym wasze) wyslalem dzisiaj bo wczoraj sie nie wyrobilem. Tak, wasze bluzy ida razem na Twoj adres.
Reasumujac mam na handel :
XL FULL - Kusloncu (wstrzymaj sie z wysylka kasy bo byc moze bede musial dac ta bluze koledze Misa)
L FULL - dukeSebo - WYSLANE
XXL BEZ LOGA - Pedrosa73
L BEZ LOGA - k4m1l - WYSLANE
bluza zajefajna, jeśli masz jeszcze XL lub L to biorę ;)
Moje bluzy dzisiaj doszły :D kozackie są
Dzięki JERY za fatygę i zajebi*cie wykonaną robotę :)
Panowie, sprawe mam. Chodzi o reszte za przesylke pocztowa. Czy wszyscy chca ja otrzymac? Juz wyjasniam. Myslalem, ze wchodzac w historie przelewow, klikne na osobe przysylajaca kase do mnie i w prosty sposob bede mogl ta kase odeslac. Niestety nie mam takiej opcji, i musze wszystkie przelewy wypisywac recznie. Szczerze mowiac to poprostu mi sie nie chce tego wklepywac w kompa. Tylko i wylacznie o to chodzi, bo jest z tym troche roboty, dla tekiej ilosci osob. Jesli ktos chce ta reszte otrzymac, to nich napisze na priwa i bez problemow odesle mu pozostala kase.
P.S.
Reszta wynosi :
5zl dla zamawiajacych 1 bluze
3zl za dwie bluzy
1,5zl za 3 bluzy
P.S. 2
Osoba skladajacym sie na jedna paczke i wplacajacym 20zl kazdy z osobna, reszte odesle do kazdego w rownej czesci.
Moją resztę zostaw sobie za fatygę. Myślę że uzbiera Ci się na dobrą flachę :D Na zdrowie :D
moją też zostaw ;)
Kup se piwo, tylko ostrożnie bo przy tej ilości wątroba może nie wytrzymać.
Panowie, sprawe mam. Chodzi o reszte za przesylke pocztowa. Czy wszyscy chca ja otrzymac? Juz wyjasniam. Myslalem, ze wchodzac w historie przelewow, klikne na osobe przysylajaca kase do mnie i w prosty sposob bede mogl ta kase odeslac. Niestety nie mam takiej opcji, i musze wszystkie przelewy wypisywac recznie. Szczerze mowiac to poprostu mi sie nie chce tego wklepywac w kompa. Tylko i wylacznie o to chodzi, bo jest z tym troche roboty, dla tekiej ilosci osob. Jesli ktos chce ta reszte otrzymac, to nich napisze na priwa i bez problemow odesle mu pozostala kase.
P.S.
Reszta wynosi :
3zl za dwie bluzy
1,5zl za 3 bluzyP.S. 2
Osoba skladajacym sie na jedna paczke i wplacajacym 20zl kazdy z osobna, reszte odesle do kazdego w rownej czesci.
poszla juz do mnie ta bluzeczka?
Jery bluza elegancka ! :)
JERY napisał/a:Panowie, sprawe mam. Chodzi o reszte za przesylke pocztowa. Czy wszyscy chca ja otrzymac? Juz wyjasniam. Myslalem, ze wchodzac w historie przelewow, klikne na osobe przysylajaca kase do mnie i w prosty sposob bede mogl ta kase odeslac. Niestety nie mam takiej opcji, i musze wszystkie przelewy wypisywac recznie. Szczerze mowiac to poprostu mi sie nie chce tego wklepywac w kompa. Tylko i wylacznie o to chodzi, bo jest z tym troche roboty, dla tekiej ilosci osob. Jesli ktos chce ta reszte otrzymac, to nich napisze na priwa i bez problemow odesle mu pozostala kase.
P.S.
Reszta wynosi :
3zl za dwie bluzy
1,5zl za 3 bluzyP.S. 2
poszla juz do mnie ta bluzeczka?
Tak, dzisiaj.
Mnie też nie musisz oddawać :)
Zostaw sobie na piwo za dobrą robotę ;)
Strony Poprzednia 1 … 61 62 63 64 65 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.071 sekund, wykonano 63 zapytań