46

Odp: co lubicie w supermoto a czego wam brakuje ?

ej. umówmy się: nie ma takiego pisania synek!
Między godziną 10 a 17 nie wypada mi się śmiać do monitora, bo traktują mnie jak debila więc wszystko dobre i cięte riposty tylko po 17 :lol:

A temat jest off topowy i mam nadzieje, że wszyscy- bando zwyrodnialców na slickach dostaniecie po banie, albo po logo HD w awatarze;)

"Jak dla mnie możesz sobie ich k**** kupić nawet 15 i żadnego nie umieć odpalić"

47 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-04-06 15:03:47)

majki napisał/a:

dostaniecie po banie, albo po logo HD w awatarze;)

Zniosę wszystko, zniosę wiele ale nie to !!! Jeżeli jeszcze do tego będę musiał założyć kamizelkę skórzaną i buty z ostrogami. Targnę się na swoje życie:) albo te HD drewniaki, czy HD sandały  :(

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

48

Starość nachodzi , więc nie mów hop możesz jeszcze pucować chromy przed każdym wyjazdem  :D

motoslide.com

49

Barteksm napisał/a:

Starość nachodzi , więc nie mów hop możesz jeszcze pucować chromy przed każdym wyjazdem  :D

Jednego jestem pewien... tego że nie zmienię orientacji i nie usiądę na czopka  :)
A cała reszta mego życia może być niewiadomą ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

50

perspektywa siedzenia na CZOPKU na starość nie jest miła :o  ja osobiście nie chciałbym siedzieć na CZOPKU :D  ale jesli ktos lubi.......

51

Co do czopków to zgadzam się z Sebą  :P

52

A co jeśli lekarz Tobie zapisze lekarstwo w CZOPKU?
Połkniesz?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

53 Ostatnio edytowany przez KaceR (2011-04-09 15:47:34)

Może od dłuuuuuugich tursytycznych podróży z wiejącymi frędzlami w stronę zachodzącego słońca na CZOPKU, czopki są potrzebne, ale mi to nie grozi   ;)