Odp: Bluza SUPERMOTO
Druga bluza już zarezerwowana :P Pytanie jest do osób które już zamówiły bluzę w rozmiarze XXL i mogłyby zamiast niej wziąć XL.
http://www.youtube.com/user/RajuLDZ
KTM 660 SMC 2006 :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 58 59 60 61 62 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Druga bluza już zarezerwowana :P Pytanie jest do osób które już zamówiły bluzę w rozmiarze XXL i mogłyby zamiast niej wziąć XL.
Dokladnie. Nie chodzi o pozbycie sie ponadplanowej bluzy, tylko o znalezienie chcetnego na zmiane zamowienia z XXL na XL.
Wyślij mi siano z powrotem i po problemie. Chętny na bluzę się pewnie znajdzie. Ciepło się zrobiło więc jakoś dam radę.
Pozdrawiam, Gierwi
Jak cos to ja jestem chetny :) Jeśli to xl :)
jak tam, poszły paczki dzisiaj, czy idą jutro?
Zdecydowana wiekszosc paczek poszla w polske. Zostalo 5 sztuk do wyslania. Gierwi, dobra wiadomosc. Mam bluze dla Ciebie. Jutro pojedzie w polske. Zle wiadomosci to takie, ze w zamieszaniu zrobilem za duzo bluz, bo zrobilem je dla osob ktore nie zaplacily (byly na liscie, ale nie zaowazylem, ze nie zaplacily a bluzy byly robione wg. listy.) Do tego mam dodatkowa bluze ktora znalazla sie w wyniku bledu producenta (2xXL zamiast XXl dla Gierwiego) Zla wiadomosc jest taka, ze paczki poszly w swiat i trzeba doliczyc koszty wysylki jesli znajada sie chetni. Nie liczac tych osob bo ich paczki jeszcze mam: SebaKAT, MOTO, Gierwi, Franz, Rodman, Pajak, Giersik, Fikol. Reasumujac mam na handel :
XL FULL
L FULL
XXL BEZ LOGA
L BEZ LOGA
Zdecydowana wiekszosc paczek poszla w polske. Zostalo 5 sztuk do wyslania. Gierwi, dobra wiadomosc. Mam bluze dla Ciebie. Jutro pojedzie w polske. Zle wiadomosci to takie, ze w zamieszaniu zrobilem za duzo bluz, bo zrobilem je dla osob ktore nie zaplacily (byly na liscie, ale nie zaowazylem, ze nie zaplacily a bluzy byly robione wg. listy.) Do tego mam dodatkowa bluze ktora znalazla sie w wyniku bledu producenta (2xXL zamiast XXl dla Gierwiego) Zla wiadomosc jest taka, ze paczki poszly w swiat i trzeba doliczyc koszty wysylki jesli znajada sie chetni. Nie liczac tych osob bo ich paczki jeszcze mam: SebaKAT, MOTO, Gierwi, Franz, Rodman, Pajak, Giersik, Fikol. Reasumujac mam na handel :
XL FULL
L FULL
XXL BEZ LOGA
L BEZ LOGA
ile za ta bluze xxl bez loga?czyli tyl tylko jest?ja bylbym chetny
Z przodu napis SUPERMOTO.PL bez loga S, tyl standard. 55zl + 15zl wysylka.
to biere xxl. dej no jakies namiary na konto.najlepiej na priva
Pytanko. Wysyłałeś na adresy z przelewów?
Jery to ja pozwolę sobie zarezerwować rozmiar "L" zaryzykuje mam nadzieje że to duże L :)
Pytanko. Wysyłałeś na adresy z przelewów?
Tak. Albo na adres z priwow.
Jery to ja pozwolę sobie zarezerwować rozmiar "L" zaryzykuje mam nadzieje że to duże L :)
Ktore L? Z logiem czy bez?
daj mi namiary do wplaty pieniedzy.
Wazne!!!! Lukasz Pawicki niech podesle mi adres jeszcze raz. Dzwonili z poczty i w warszawie nie ma takiej ulicy jak Krzywa 12. Jak sie ogarniesz to nie odesla paczki.
krzywa 12 jest, ale w zielonej górze
Strony Poprzednia 1 … 58 59 60 61 62 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.073 sekund, wykonano 44 zapytań