Odp: co lubicie w supermoto a czego wam brakuje ?
Mało wiesz :)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=A0d3B7MPqUg[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » co lubicie w supermoto a czego wam brakuje ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mało wiesz :)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=A0d3B7MPqUg[/url]
kupuje r1 :D heheeheh
"Chcąc mieć wszystkiego po trochu... w garażu musisz mieć przynajmniej 4 sprzęty. :D wtedy przestajemy narzekać."
doszedłem do tego w miesiąc po kupnie pierwszego sprzęta XT600 z 1999 przerobionego na sm.
Wiedziałem, ze jak ma być fajnie to trzeba mieć kilka sprzetów- i na pewno, ale to na pewno nie można kupować sprzetu do wszystkiego.
Bo wtedy jest do niczego. Taki własnie był XT600 w wersji sm.
Ani z niego wtedy enduro, ani z niego supermoto.
Tak więc myślę, ze to kwestia mentalnosci i ludzkiego podejscia do tematu- zgadzam sie, że przeglądając forum junkie w prawie każdym garazu stoi pare sprzętów i widać jakie jest ich podejście do sportów/sm, czy HD /yeah/
Ja już w każdym razie wiem, że wole mieć dwa tansze motocykle do różnych rzeczy niż jeden droższy do....wszystkiego i niczego;)
Może trochę temat się rozmywa ale i o czym tu rozprawiać.
Ze wszystkim się Majki zgadzamy ale podejścia do czopków i HD nie zmienię :mad:
czopki stoją w korkach;) buahaha z tego nie mogę przestać się śmiać, bo jakbym sam miał się męczyć z masą czopka po tych jeba.... dziurawych drogach to zdecydowanie wybrałbym auto ;) przynajmniej muzy można posłuchać w korku, zamknąć szyby i się odciąć, ale oni stoją razem z autami i czekają, a może to właśnie o to chodzi żeby kierowcy w blaszakach podziwiali ich piękne frędzle i chromy, a w korku czasem można trochę czasu spędzić ;)
Dokładnie Tabul tu nie chodzi o samą jazdę... tu chodzi o coś czego my marne brudasy, nie jesteśmy w stanie pojąć.
A jeśli już się ktoś zdecyduje na jazdę w korku... komu takiego delikwenta udało się ominąć, który z frędzli zjechał wam by przepuścić zwinniejszego. Mimo tego że widzi cię w lusterkach, sam odpycha się nogami i tak potrafi Cię przez cały korek poprowadzić.
Może jestem uprzedzony ale skądś się to bierze... Wybacz Majki ale muszę to powiedzieć.
Jeszcze nigdy mi się nie udało ominąć delikwenta na HD tak bym zmieścił się z nim na jednym pasie, tak by się przykleił do którejś z linii i tym dał mi znak, jedz chłopaku szanuje ciebie i to że lubisz zapierdalać. Jeśli jadę wolniej... nawet sedes przepuszczę;)
Mieszczę się na jednym pasie z samochodem a z bucem na HD nie jestem w stanie.
Oczywiście to tylko i wyłącznie moja opinia, jeśli kogoś uraziłem, nie to było moim celem.
dokladnie Sebo, jebac ich!
ciao chłopaki.
Mówili mi w salonie HD, że z zawiści wszyscy nas nienawidzą.
Widzę, że się nie mylili. no nic: "jebać ich Sebo!"
;)
A tak serio- myslę, że to wynika z tego, że większość z osób jeźdżących na HD nie jeździło i nie jeździ na innych motocyklach i nie mają tej świadomości- tego jak to k***a mać wkurwia przekosmicznie to wleczenie się za ich kuframi.
Ja mam irona 883.
Dla harleyowców to nawet nie jest harley bo jest k*** za czarny i za mały.
A ja po prostu nie chciałem jak wszyscy nakeda. Tylko najbardziej praktycznego HD jakiego robią. A że buell padło to nie chciałem ryzykować brakiem częsci.
Chciałem HD i mam. małego, zwrotnego, przyjemnie zbierającego się.
A teraz zmienie go na Fat Boya i też was nie będę przepuszczał chujki;)
miłego wieczoru
Załatwimy Cię Majki ty nadęty bucu jeden :) spotkamy się na drodze :mad:
i trzeba było ich w tym salonie posłuchać ;) mieli racje, wszystkich was nienawidzimy :cool:
A teraz na poważnie. Czemu FRĘDZLE na drodze nikomu nie machają ? bo są tak wolni (w sensie wolności na drodze) i tak ponad wszystkimi ? a może tylko boją się że nikt im nie odmachnie. haha...
frędzle nie machają bo instruktor mówił, że zawsze dwie ręce na kierownicy!:)
Majki ja wiem że z Ciebie żaden Harleyowiec;)
Bo ja wiem że ten twój to żaden Harley, tylko taki kundel... jeden z modeli, które miały uchronić słynnego HD od bankructwa ;)
Jak widzisz nie jestem zupełnym ignorantem :) Muszę być zorientowany, zresztą trzymałem kciuki gdy w fabryce HD były zwolnienia. ;) Myślałem że to już koniec nienawiści na drogach, miałem nadzieje że fabryka padnie ;)
co wy gadacie machać to machają tego nie można im zarzucić
nie można to generalizować;)
Właśnie to cały czas powtarzałem Bartkowi... nie można generalizować. :)
Zgadzam się z tobą Majki.
to o co wam chodzi , jeździcie tymi paskudnymi głośnymi crossami na łysych oponach wpieprzacie sie wszedzie i jeszcze wam coś nie pasuje !
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » co lubicie w supermoto a czego wam brakuje ?
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 77 zapytań