Temat: co lubicie w supermoto a czego wam brakuje ?
siemka :)
tak jak w temacie: co lubicie w supermoto a czego wam w nim brakuje np czegoś co jest w innych typach motorków :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » co lubicie w supermoto a czego wam brakuje ?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
siemka :)
tak jak w temacie: co lubicie w supermoto a czego wam w nim brakuje np czegoś co jest w innych typach motorków :)
Ja lubię dzikość, poręczność i uniwersalność supermoto i każdy zakręt pokonywany z przyjemnością =)
jA LuBię, żE nA fOrUm SuPeRmOtO nIe PoJaWiAjĄ SiĘ SłItAśNe PoKeMoNy zAkŁaDaJąCe BzDuRnE TeMaTy....o MoTorKaCh...
ps. namęczyłem się pisząc ten post, proszę o docenienie tego faktu....
troche jak ankieta ale sie nie wypowiem poki co ;] (wiadomo czemu)
Dziewczyny wolą plastiki, bo na SM ich nie przewieziesz...
ktoś tu wogole lubi supermoto ? motocykl bez sensu ani to po asfalcie nie jedzie ani w terenie , ogólnie motor bez 150 koni to za słaby jest
albo bez skórzanych frendzli na kierownicy. W ogóle to jakieś takie fujjj jest :)
A Ja bardzo sobie cenię grupę ludzi którzy przyjeżdżają i startują w zawodach, nie ma chamówy, normalnie można z każdym pogadać, o coś zapytać, ogólnie panuje raczej miła i przyjazna atmosfera- co nie umniejsza rywalizacji na torze. Pewnie są inne przypadki ale nie byłem na wielu rundach i jeszcze się z czymś takim nie spotkałem. Bardzo sobie to cenie odkąd pojechałem na SoN do Pleven i poznałem wiele na prawdę w porządku osób. Kropka
Pozdrawiam
Brakuje mi 160 km/h przelooooooooooooootowej :)
Ale z drugiej strony to juz sie nalatalem otro Z1000 ;p
Fakt, brakuje predkosci, ale za to plastikiem nie polecisz po wertepach 80km/h. A w SM lubie szystko.
to też i mnie strasznie blokuje przednie kolo w terenie , nie pozwala zamykac licznika na szutrze
ale jest to wypełniacz niszy pomiedzy plastikiem a enduro wiec wiadomo że wszystkiego sie nie pogodzi
moje 660 smc pocisneło maks 180 km/h ,myśle ze wystarczy i na ulice i w szuterek :D
Mi brakuje: nawigacji, klimy dwustrefowej,fotela wyscielonego trawą morską , antenki z flagą, cb, neonów w podlodze, spojlera, kufrów, szyberdachu, znaczka mpower i wozka bocznego najlepiej velorexa:))) A co lubie to , że zapierdala...
Mi dupeczek brakuje :)
Na upartego da radę :D Ale chyba mało kto by to wytrzymał przez dłuższy czas.
W SM nic mi nie brakuje. Ba nawet daje mi aż za wiele bo takiego ból duuupy po kilku godzinnym lataniu nie da żaden inny sprzęt :D
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » co lubicie w supermoto a czego wam brakuje ?
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 82 zapytań