1

Temat: Do posiadaczy drz

Joł.
Mam delikatny biznes do Was.Pilnie potrzebuje odległosci w mm od strony zewnetrznej zebaty tylnej do tarczy hamulcowej tez od strony zewn.Oprocz tego prosiłbym o szerokosc tylnej felgi i srednice oski.
Podziekował. ;)

2

Odp: Do posiadaczy drz

marcys napisał/a:

Joł.
Mam delikatny biznes do Was.Pilnie potrzebuje odległosci w mm od strony zewnetrznej zebaty tylnej do tarczy hamulcowej tez od strony zewn.Oprocz tego prosiłbym o szerokosc tylnej felgi i srednice oski.
Podziekował. ;)

średnica oski to 20 mm
Tu znajdziesz też info o tulejkach

3

podpinam sie pod temar chodzi o drezyne suzuki drz w wersjii enduro ile robicie likometrow w terenie na nepedzie lancuch zebatki gosc twierdzi ze ma najechane 1900 km od nowosci a naped wyglada nie za rewelacujnie i wyciagniety na max co o tym myslec moze tak byc??

4

nikt nie posiada drz sm?

5

marcys napisał/a:

nikt nie posiada drz sm?

Marcyś ja nawet miałem Ci zdjąć te wymiary ale... brat wybył do roboty i zabrał hulajnogę  :|

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

6 Ostatnio edytowany przez Ponczo (2011-03-30 16:42:50)

a ja na praktykach jestem i narazie ci nie podam może po 22 :P

A felga z tego co pamiętam to 4,5 edit :P

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

7

felga to 4,5" lub 4,25"
z tego co wiem to różne roczniki miały różnie.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

8

bede wdzieczny jak dostane wymiary o ktore prosiłem

9

Masz chłopaku :)
Wymiar ZEWNĘTRZNY od tarczy do zębatki... to 163 mm.  ;)

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

10

Ej a może by podkleić temat o DRZ tak jak ten o XR? Jest to popularny model i dużo tematów powstaje. No i jeśli temat o DRZ zostałby przyklejony to Cross powinien mieć zakaz wstępu :D

11

dukeSebo napisał/a:

Masz chłopaku :)
Wymiar ZEWNĘTRZNY od tarczy do zębatki... to 163 mm.  ;)

to są wymiary z DRZ czy CRF :D

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

12

zostawcie cross-a w spokoju, chłopak marzy o DRZ tylko się wstydzi do tego przyznać:P

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD

13

hacker33 napisał/a:

zostawcie cross-a w spokoju, chłopak marzy o DRZ tylko się wstydzi do tego przyznać:P

no wlasnie , wy mnie wogole nie rozumiecie :<

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

14 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-03-30 21:54:17)

Nie chciało się wam zejść do garaży... więc musiałem podać wymiary CRFy  :D

Marcyś (swoją drogą... to żeś se wymyślił nicka) brat wrócił z roboty i tak jak obiecałem... masz wymiary  :)

163 mm.   :P

15

i o to chodzi.dzieki bardzo za info. :)  :)