Temat: Do posiadaczy drz
Joł.
Mam delikatny biznes do Was.Pilnie potrzebuje odległosci w mm od strony zewnetrznej zebaty tylnej do tarczy hamulcowej tez od strony zewn.Oprocz tego prosiłbym o szerokosc tylnej felgi i srednice oski.
Podziekował. ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » Do posiadaczy drz
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Joł.
Mam delikatny biznes do Was.Pilnie potrzebuje odległosci w mm od strony zewnetrznej zebaty tylnej do tarczy hamulcowej tez od strony zewn.Oprocz tego prosiłbym o szerokosc tylnej felgi i srednice oski.
Podziekował. ;)
Joł.
Podziekował. ;)
średnica oski to 20 mm
Tu znajdziesz też info o tulejkach
podpinam sie pod temar chodzi o drezyne suzuki drz w wersjii enduro ile robicie likometrow w terenie na nepedzie lancuch zebatki gosc twierdzi ze ma najechane 1900 km od nowosci a naped wyglada nie za rewelacujnie i wyciagniety na max co o tym myslec moze tak byc??
nikt nie posiada drz sm?
nikt nie posiada drz sm?
Marcyś ja nawet miałem Ci zdjąć te wymiary ale... brat wybył do roboty i zabrał hulajnogę :|
a ja na praktykach jestem i narazie ci nie podam może po 22 :P
A felga z tego co pamiętam to 4,5 edit :P
felga to 4,5" lub 4,25"
z tego co wiem to różne roczniki miały różnie.
bede wdzieczny jak dostane wymiary o ktore prosiłem
Masz chłopaku :)
Wymiar ZEWNĘTRZNY od tarczy do zębatki... to 163 mm. ;)
Ej a może by podkleić temat o DRZ tak jak ten o XR? Jest to popularny model i dużo tematów powstaje. No i jeśli temat o DRZ zostałby przyklejony to Cross powinien mieć zakaz wstępu :D
Masz chłopaku :)
Wymiar ZEWNĘTRZNY od tarczy do zębatki... to 163 mm. ;)
to są wymiary z DRZ czy CRF :D
zostawcie cross-a w spokoju, chłopak marzy o DRZ tylko się wstydzi do tego przyznać:P
zostawcie cross-a w spokoju, chłopak marzy o DRZ tylko się wstydzi do tego przyznać:P
no wlasnie , wy mnie wogole nie rozumiecie :<
Nie chciało się wam zejść do garaży... więc musiałem podać wymiary CRFy :D
Marcyś (swoją drogą... to żeś se wymyślił nicka) brat wrócił z roboty i tak jak obiecałem... masz wymiary :)
163 mm. :P
i o to chodzi.dzieki bardzo za info. :) :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » Do posiadaczy drz
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 72 zapytań