Temat: Trening Stary Kisielin
Panowie mam taki zamiar wybrać się za tydzień 3maja do Starego Kisielina na trening. Ktoś się wybiera? Sprawdzałem pogode i niby deszczu na niedziele nie zapowiadają i nawet ciepło bo z 18stopni.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Stary Kisielin
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie mam taki zamiar wybrać się za tydzień 3maja do Starego Kisielina na trening. Ktoś się wybiera? Sprawdzałem pogode i niby deszczu na niedziele nie zapowiadają i nawet ciepło bo z 18stopni.
jak 3maja jest za tydzien to zajebioza ja sie na to pisze :D
To ja też jade , ale żeby to było na bank a nie lelum polelum że sie nie udało czy coś...
Łe kurde poleciałem o miesiąc do przodu :P 3 kwietnia sory. Ja się szykuje chyba że będzie kitowa pogoda.
+1 dla tego pana
A ceny może się zmieniły w tym roku w Kisielinie.
Bo tor Poznań podrożał.
3-go kwietnia tez będe.Ceny są bez zmian.
a co jest 3 kwietnia?
Panowie jakie ceny za treningi na torze w Kisielinie ?
pany a w tą niedziele jak to wygląda normalnie mozna wykupić wjazd na 4 godzinki czy jakos inaczej to wygląda ??
podajcie kilka szczegółow
jeśli skończe wydech to wybieram się w sobote 2go. Maniek jedziesz?
Ja jutro zadzwonie tam jeszcze czy jest wolne czy czasem nie ma jakiejś imprezy.Ale tam jest tak ze wjezdzasz placisz i jezdzisz ile chcesz.
ja ogólnie jestem za. Czekam tylko z kołami i oponami bo to co mam teraz na felgach to się nadaje ale tylko do palowania po mieście.
Mi też oponki przyszły nowe teraz tylko musze zmienić i będę gotowy na niedziele.
ceny
[url]http://www.wallravracecenter.com/?page_id=122[/url]
też będę w sobotę i niedzielę :D
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Stary Kisielin
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 72 zapytań