16

Odp: TRENINGI Poznań

Gierwi zjawię się bądź pewien  :)  mam plan wypuścić na tor Duka, niech sobie pohasa  :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

17

Oj to biorę urlop, bo to trzeba zobaczyć.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

18

[url]http://www.aw.poznan.pl/motocykle/moto_popo_2011_regulamin.pdf[/url]

Nieźle 30 min jazdy 50 zł , oby tylko się załapać bo na pewno tłumy się zwalą   :lol:  promocja sportu jak nic .
A w komunikacie co drugie słowo o kasie   -  żenada
Plastiki  to mają  przegwizdane za dwa dni  1000 zł - a jak przedpłata  to 900 zł -oj cienko piszczą w AW z kasą , prezesi chyba  zimą sobie ordery i premie  przyznali .

19

raf-24 napisał/a:

[url]http://www.aw.poznan.pl/motocykle/moto_popo_2011_regulamin.pdf[/url]

Nieźle 30 min jazdy 50 zł , oby tylko się załapać bo na pewno tłumy się zwalą   :lol:  promocja sportu jak nic .
A w komunikacie co drugie słowo o kasie   -  żenada
Plastiki  to mają  przegwizdane za dwa dni  1000 zł - a jak przedpłata  to 900 zł -oj cienko piszczą w AW z kasą , prezesi chyba  zimą sobie ordery i premie  przyznali .

No to nieźle, 2h to takie minimum na trening- 200zł to ja dziękuje i pójdę na parking albo do Kisielina.

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

20 Ostatnio edytowany przez qba_grygiel (2011-04-04 18:46:14)

Ja uważam że jest pięknie że można nawet tylko godzinkę pojeździć  :) Jak to jest prawda z tymi treningami w te poniedziałki to będę na pewno  :D

KTM 450 SMR

21

ja bym chętnie polatał, tylko że o 18 dopiero kończe robote, a ze Swaja do Przeźmierowa tak szybko nie dotre!! chociaż w sumie jakbym się spiął i zrobił po drodze mały terror to może w 15 minut się uwine... :D

Aprilia SXV 450 #3

22

apką w 15 minut?! chyba ocipiałeś, 7 góra 8 minut :D

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

23

Dla chcącego nic trudnego  :)

KTM 450 SMR

24

Rozmawiałem dzisiaj z  J.Molikiem  z AW Poznań  na temat konfiguracji toru  na czas zawodów  w Poznaniu  Moja ( nasza?? ) propozycja jest taka - rezygnujemy z pierwszego offroadu - zyskujemy ładną patelnię  w lewo  następnie dwie szykany i 2 x  180stopni   typowe  stop & go .
Drugi  offroad zostaje  ( namówię  parę Quadów żeby zdobiły  bandy na zakrętach  - bo po płaskim to  kijowo na slickach )
i jeszcze może mała szykana  przed przed prawym  na start meta  żeby nie przekręcić sprzęta  :D   

Jeżeli tylko  będzie to nie tylko Moja sugestia i  Komisja zgodzi się na skrócenie off roadu ( i tak był najdłuższy  w MP )  to powinna być jedna z lepszych rund w 2011 .
Co wy na to ??

25

Ja jestem za.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

26

również jestem za. tylko pytanie czy na to pójdą??

Aprilia SXV 450 #3

27

Czy jutro odbywa się trening supermoto/skutery ?

KTM 450 SMR

28

kto się wybiera w 30.05 na trening?

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

29

najprawdopodobniej będę na tym treningu, jednak muszę to jeszcze ustalić, bo normalnie do 18 pracuje...

Aprilia SXV 450 #3

30

jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to ja też będę

DR-Z 400 SM ----> WR 450 SM