1 Ostatnio edytowany przez raf-24 (2011-03-22 22:06:38)

Temat: TRENINGI Poznań

Dzisiaj dzwoniłem do AW  i uzyskałem informację  że od  4,04,2011 - tylko Poniedziałki  (na 90 % ) ruszają treningi SM + Skutery .
I teraz najlepsze   od godz 18 do 19  i tylko w Poniedziałki   nie wiem czy się śmiać czy płakać   .
Na usprawiedliwienie AW  dodam tylko że  jest to spowodowane małym zainteresowaniem  ( 5 -6 śmiga  po torze) 
a  Oni   muszą i tak podstawić karetkę  obsługę toru i kierownika ( regulamin  :(  ) .
Jak będzie  poważniejsze zainteresowanie   to  jest możliwość   dołożenia /przedłużenia  treningu ( są młodzi w AW tak że jest nadzieja )

2 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-03-22 15:06:05)

Odp: TRENINGI Poznań

Trudno ich usprawiedliwiać... haha szkoda że nie od 18.25 do 18 48 :D  :D 
Jeśli w tym kraju dalej tak będzie, że wszystko robi się z wielką łaską, to nie ma co się dziwić braku chętnych do wchodzenia im w dupę. Mnie to osobiście zniechęca, może i są ludzie bardziej pokornie nastawieni do życia... ale nie ja.
Więc Ci bardziej pokorni, cieszą się z tej godziny, boją się coś mówić... bo się jeszcze obrażą i nikogo nie wpuszczą. hehe
Rozumiem że brakującymi argumentami, jest niska frekwencja ale to błędne koło :(

Więc.... niech zaorzą , przejedzie walec i posieją trawkę.

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

3

raf-24 napisał/a:

Dzisiaj dzwoniłem do AW  i uzyskałem informację  że od  4,01,2001  (na 90 % ) ruszają treningi SM + Skutery .
I teraz najlepsze   od godz 18 do 19  i tylko w Poniedziałki   nie wiem czy się śmiać czy płakać   .
Na usprawiedliwienie AW  dodam tylko że  jest to spowodowane małym zainteresowaniem  ( 5 -6 śmiga  po torze) 
a  Oni   muszą i tak podstawić karetkę  obsługę toru i kierownika ( regulamin  :(  ) .
Jak będzie  poważniejsze zainteresowanie   to  jest możliwość   dołożenia /przedłużenia  treningu ( są młodzi w AW tak że jest nadzieja )

ale kpina daj spokój...

a orientujesz się czy są treningi SM w Gostyniu na torze? jest opcja sie tam poganiać poza zawodami?

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

4

Cieszmy się że chociaż tą godzinke można polatać bo ja żeby jechać potrenować najbliżej mam do starego kisielina.A godzinke polatać to zawsze coś :) A to zmienić w naszym kraju będzie ciężko ;/

5

raf-24 możesz jeszcze raz napisać datę? Chodzi 1.04.2011?
Co do tej godzinki....to ja zawsze się zmęczyłem przez tą godzinkę.
Lata się tam w dwóch może w czterech więc całą godzinę napierdalasz non stop.
Druga sprawa wjazd kosztuje 40zł chyba, że masz "członka" to 20zł:)
Godziny mi pasują po pracy na obiad i z luzem na trening.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

6 Ostatnio edytowany przez Bart03 (2011-03-22 16:51:15)

No właśnie jak ktoś mieszka w Poznaniu to jeszcze zaciśnie zęby i przyjedzie chociaż na tą godzinę.. Ale gdyby była możliwość na minimum 4 godzinki to chętnie bym z Wrocławia podskoczył. Co do Gostynia to chyba nie ma takiej opcji żeby poza zawodami tam polatać- podczas zawodów jest przecież łaska z treningiem...(chociaż teraz już jest te 15min w regulaminie)

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

7

Gostyń odpada chociaż ze względu na hałas.
Są tam wyjątkowo upierdliwi mieszkańcy którzy założyli związek przeciwko temu torowi.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

8

Chyba że na naszych szkoleniach :lol:

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

9

lipa z tym Gostyniem,
planowałem tam zawitać przed pierwszą rundą...  :(

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

10

gierwi napisał/a:

Szkolenia są git:D

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD

11

hacker33 napisał/a:
gierwi napisał/a:

Szkolenia są git:D

co za szkolenia sobie tam urządzacie?  :)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

12

hacker33 napisał/a:

Gostyń odpada chociaż ze względu na hałas.

Teraz juz wiem po co wymyslili elektryczne supermoto. Jako treningówka :)

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

13

Franz masz PW

A propos częstotliwości treningów, to jak nas będzie więcej to może coś się poprawi. Piszę "nas" a jeszcze nigdy na treningu SM nie byłem :P , ale obiecuję że jak kupię SuperMoto to będę regularnie się pojawiał. Może stworzymy silną sekcję i coś wywalczymy.
Rozumiem że nie każdy ma blisko do Poznania, ale można przyjechać wcześniej, polatać po dużym torze od 15 do 18, potem zmienić zębatkę i na karting. Z resztą inni mają treningi u siebie, więc nie ma co narzekać, tylko działać.
Mimo wszystko, jak macie ochotę wlecieć "na godzinkę" to zapraszamy.
Ciebie Seba też  :D

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

14

Datę poprawiłem - na razie tylko wieczorne poniedziałki .
Jak nawet w poniedziałki  będzie  mało ludzi to o drugim terminie zapomnieć - tak ze brać motorynki  komary   jawki  itp i latać bokami  :D

15

Jeśli będzie pogoda to ja będę na 100% :) Takie pytanko: będzie tam możliwość podłączenia kocy?