Temat: Buty SIDI
Cześć.
Mam możliwość kupna nowych butów SIDI Crossfire Supermoto za 1250zł
Co myślicie o tym modelu i jak z ceną? Da się taniej? ;>
Pozdro
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Buty SIDI
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć.
Mam możliwość kupna nowych butów SIDI Crossfire Supermoto za 1250zł
Co myślicie o tym modelu i jak z ceną? Da się taniej? ;>
Pozdro
crossfire- jedyna słuszna koncepcja. Za taką kasę sam bym kupił:)
Ja mam takie ale crossowe. Naprawde fajne buciki :) I za tą cene myśle że warto jak nowe :)
Ciężko będzie znaleźć taniej bo cena w Polsce od kilku lat jest na tym samym poziomie 1300-1600zł
Buty z najwyższej półki! Żadnych kompromisów, chyba nie ma lepszych do SM.
alpiny tech 7 sm !
Dobra cena, zajebiste buty :D
Cena normalna - ja swoje kupiłem za tyle 1,5 roku temu.
Buty malina - nie zawiedziesz się.
Ps. ktoś wie gdzie najtaniej można dostać podeszchwy do tych butów?
alpiny tech 7 sm !
Nie umiem nigdzie dostać :(
a chciałem poprzymierzać przed zakupem.
[url]http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Categories/motorradstiefel-motorcycle-Boots/SIDI-stiefel-Boots/SIDI-Cross-Stiefel-Boots[/url]
Nie polecam, ja połamałem noge , 6 kości w tych butach... rozmawiałem z kolegami z Mx i ponoć 2 chłopaków tez połamało sobie śródstopie w tych butach....
uuu, a w opolu lipa ogolnie z butami. Nic nie ma ewentualnie te SIDI ale to muszę się najpierw zdecydować a potem przymierzać i dobierać rozmiar.
Może na Motor-show uda mi sie coś znaleść ;o
Nie polecam, ja połamałem noge , 6 kości w tych butach... rozmawiałem z kolegami z Mx i ponoć 2 chłopaków tez połamało sobie śródstopie w tych butach....
Musiało być mocne uderzenie. Obawiam sie ,że zadne budy nie dały by rady , strój motocyklowy to nie jest niesmiertelna zbroja.
paczek napisał/a:Nie polecam, ja połamałem noge , 6 kości w tych butach... rozmawiałem z kolegami z Mx i ponoć 2 chłopaków tez połamało sobie śródstopie w tych butach....
Musiało być mocne uderzenie. Obawiam sie ,że zadne budy nie dały by rady , strój motocyklowy to nie jest niesmiertelna zbroja.
ja po założeniu buzera czułem się nieśmiertelny na 125, he he :P
o których mówisz?? o najlepszych na świecie SIDI czy jeszcze lepszych tech'ach?
Mam zamiar kupic sidi crossfire srs lub supermoto.Teraz pytanie gdzie najtaniej? W Polsce czy ciągnąc z zagranicy.
Z góry dziękuję za info
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Buty SIDI
Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 77 zapytań