Odp: Bluza SUPERMOTO
szło by jeszcze domowic jedna??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 55 56 57 58 59 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Za pozno.
Wszystko
Kiedy będą wydrukowane? i kiedy będziesz rozsyłał?
Sorry że tak pytam, nie chcę być jakiś natarczywy czy poganiać, tylko za tydzień w piątek wyjeżdżam i chciałbym wiedzieć czy uda mi się dostać tą bluzę do tego czasu :) bo chciałbym ją na wyjazd zabrać, przyda mi sie coś ciepłego.
Wczoraj zlozylem zamowienie. Czas oczekiwania od 2 do 3 tygodni. Zalezy czy probka bedzie akceptowalna za pierwszym razem, czy trzeba bedzie poprawiac. Powiem wam tylko, ze druk nie bedzie wygladal tak jak na przykladowych zdjeciach. Bedzie troche mniejszy. Co innego grafika rzucona na zdjecie postaci, a co innego prawdziwa bluza. Ogranicza nas wysoksc bluzy. Grafiki beda mozliwie najwieksze od szyji do kieszeni, a szerokosc bedzie wynikiem proporcji grafiki. Nie ma sensu scalowac szerokosci bo po rozciagnieciu nie bedzie to dobrze wygladalo. Podobnie z tylu. Wysokosc od konca kaptura do rozsadnej wysokosci na dole. Pisze rozsadnej, bo nie ma sensu robic nadruku na dupie. Obrazowo bedzie to prostokat o wymiarach 24x 28cm. Moze byc 30x32 albo cos w tym stylu. Na przykladowych zdjeciach Bartka, wydaje sie to wieksze, ale innaczej sie nie da. Na dzien dobry dokladam do tego interesu 50zl bo trzeba robic 2 szablony do druku (odpowiednik sit) Jeden dla rozmiarow S,M,L a drugi dla rozmiarow XL,XXL. Nie bylo sensu robic jednego szablonu dla Ski i drukowac to na wszystkich, bo ronica szerokosci bluzy M do XXL wynosila 18cm i nie wygladalo by to dobrze na duzych bluzach. Bylby lament, ze nie tak to mialo wygladac, oddawaj kase itd itp. Bluzy mialem w reku i jestem zadowolony. Facet zapewnial, ze bluzy sa naprawde dobrej jakosci, i nie pruja sie. Podobnie nadruk. Jest trwaly, choc trzeba byc swiadomym, ze po 20 praniach nie bedzie wygladal jak nowy. Bluzy beda w 2 wersjach. Full i bez loga S z napisem SUPERMOTO.PL lekko opuszczonym. Kolega Rodman bedzie musial sie zadowolic wersja full, no chyba ze doplaca 80zl za szablon robiony na specjalne zamowienie. Przez kilka dni mnie nie bedzie, bo mam awarie instalacji elektrycznej i musze ja cala wymieniac. Moze okazyjnie zajrze na forum, jak bede mial mozliwosc skorzystac goscinnie z czyjegos kompa. To chyba wszystko co mam do przekazania.
Będę zadowolony z FULL opcji :)
łoł, trochę długo, no ale dobra :) w każdym razie tym tyg. nie będzie, i to chciałem wiedzieć :)
no to oczekujemy na zajebiste bluzy :D fajnie będzie :)
jakby jeszcze dalo rade to tez bym poprosil
jakby jeszcze dalo rade to tez bym poprosil
No to sie krolik obudził ze snu zimowego :D :D :D
trzeba coś wykminić z tymi 5cioma dychami dla dżerego...
no jakos dopiero wstalem:) zapierdzielam od rana do wieczora i nie mam nawet czasu porzadnie sie zalatwic:P jakby jednak byla szansa zamowic jeszcze jedna to jestem chetny:)
kiedy spodziewać się wysyłki ?
Wczoraj zlozylem zamowienie. Czas oczekiwania od 2 do 3 tygodn
Dzisiaj otrzymalem probki druku. Napisy nie sa tak poszarpane jak na zdjeciu. Niestety na przeszkodzie stoi bariera technologiczna i naprawde ciezko bedzie uzyskac troche lepszy efekt, wiec klepnalem probke i ruszam z drukiem. Oczekiwany czas do rozpoczecia wysylki to 27 marca.
[url=http://img860.imageshack.us/i/supermotoproby.jpg/][/url]
Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]
To sa wszystkie szablony. Duzy i maly na przod oraz tyl.
I tak wygląda elegancko jak dla mnie ;)
Czekamy na przesyłkę ;)
Strony Poprzednia 1 … 55 56 57 58 59 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.100 sekund, wykonano 50 zapytań