Odp: huska 570SM
Tylko żebym ja sie na drugi dzień do jazdy nadawał ;) bo to różnie może być , moja głowa jest nie przewidywalna jak cr 500
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » huska 570SM
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tylko żebym ja sie na drugi dzień do jazdy nadawał ;) bo to różnie może być , moja głowa jest nie przewidywalna jak cr 500
socho lepiej dobrze policz bo wydasz 6 czy 7k na moto i 2k na alkohol ... Wiec moze juz lepiej nigdy nie kupuj sm
socho lepiej dobrze policz bo wydasz 6 czy 7k na moto i 2k na alkohol ... Wiec moze juz lepiej nigdy nie kupuj sm
chyba 40 na alkohol he he
zupełnie nie rozumiem takich durnych dyskusji....
....przecież ja mam zawsze pełen barek, wpadajcie!!:)
Socho :) nie dość, że kupisz moto po 2 latach szukania to jeszcze sprzedawca zaprasza wszystkich na wodke ... :cool: czyli odchodzi Ci te 2k co Ty byś musiał wydać :P
to ja tylko zapytam jest zarejestrowany na Ciebie ?
wszystko gra z dokumentami ?
co tam naprawdę jest jeszcze do zrobienia ? udało Ci się wreszcie zrobić w 570 czy był mały swap na 610 ?
ale tak serio Majki to rozumiem że wszystkie plastiki zostały wymienione na świeższe, a kiedy to było ??
jest zarejestrowany na Ciebie ?
nie mogę dojrzeć na fotkach czy jest z rozrusznikiem czy bez ?
Nie zostały wymienione.
Są takie jakie były i nie sądzę, żeby ten człowiek /ogr/ od którego to kupiłem bawił się w wymienianie plastików.
Myślę, że po prostu ładnie je nabłyszczył i tyle. źle na żywo nie wyglądają.
Motocykl jest zarejestrowany na mnie na czerwonych blachach, ponieważ nie miał przeglądu kiedy go rejestrowałem.
Przegląd został załatwiony i jest zaświadczenie, ale blach nie zmieniłem na białe.
Motocykl jest bez rozrusznika i mam wrazenie, że do nich rozrusznika nigdy nie było.
no 570 były chyba tylko z kopaja
tak tak pytanie o rozrusznik było bez sensu dlatego się poprawiłem :p
a zdradzisz jeszcze jak zakończył się ten cyrk z remontem ? tzn pozostało przy 570 czy przerzuciłeś bebechy od 610 ? (wiem że pojemność ta sama ale ponoć różnice w tłoku i wale/korbie były tak?)
a tak z ciekawości to dużo gibania z odpaleniem ? Nigdy nie miałem doczynienia z 600na kopa i ciężko mi sobie wyobrazić kopanie tego :P
cos mi nie pasuje. w 2001 nie bylo takich plastikow. zastanawiam sie bo ja mam z 2004 i mam inne. takie ostrzejsze pojawily sie juz po moim. w sumie jestem ciekaw jak je zalozono bo moje ciezko dostac
w 570 w ogóle nie ma takich plastików :)
ciao
więc wychodzi na to, że cilinder z 610 wcale nie pasuje do 570:)
Co do plastików- pojęcia nie mam jakie były.
Takie kupiłem i są co prawda wszystkie na innych śrubkach, ale nie widziałem śladu rzeźbienia przy nich.
Może to oznacza, że mam moto 2005;)
albo, że jest z kosmosu
w sumie u mnie leza plastiki od nowszego modelu wiec sprobuje je wsadzic
ale to dziwne bo na zagranicznych forach te motocykle wydaje mi się, że mają właśnie takie owiewki....
tez właśnie poszukuje SM'a :cool: i ciekawi mnie jak jest ze sprawdzaniem zaworów, z wymianą oleju i ogólnie ile kosztuje utrzymanie takiego moto robiąc w miesiącu 1000km?
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » huska 570SM
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 77 zapytań